Danish Beauty Award 2019

Foto: Franne Voigt

Danish Beauty Award 2020

Hvilket produkt skal vinde "Årets forbrugerpris" til Danish Beauty Award 2020?

Danish Beauty Award hylder hvert år de bedste skønhedsprodukter. Vær med til at vælge, hvilket der skal vinde "Årets forbrugerpris" 2020 her.

Hvert år hylder Danish Beauty Award de allerbedste skønhedsprodukter med en lang række priser. En af de mest eftertragtede er Årets Forbrugerpris, som ALT for damerne igen i år lægger navn til, og som du nu kan være med til at kåre. Se de 15 nominerede, stem på din favorit, og få samtidig mulighed for at være blandt de fem heldige, der vinder et sæt med alle de 15 nominerede produkter til en værdi af mere end 4.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Karla Alajdi Neitzel har fundet produktet, der gør hendes vipper længere, tykkere og mørkere

Afstemningen løber indtil 13. april 2020, og det produkt, der får flest stemmer af jer, kåres som vinder af Årets Forbrugerpris 2020 ved et stort show den 24. april 2020.

Stem her!

Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate, Estée Lauder, 630 kr.

Genstart huden, mens du sover, med det effektive Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate. Når huden er i ubalance, kan irritation, rødme og dehydrering opstå. Med den innovative Chronolux™ S.O.S. Technology reduceres irritation og rødme på blot en time, og huden fugtes i 24 timer.

Danish Beauty Awards 2020 (6).jpg

Minéral 89 Eyes, Vichy, 189 kr.

Revitaliserende øjenpleje, der styrker hudbarrierefunktionen og den sarte hud omkring øjnene. Øjenområdet fugtes, bliver fyldigere og vil se strålende og mere veludhvilet ud. Produktet er fremstillet af få ingredienser som termalsk kildevand fra Vichy (89%), hyaluronsyre og koffein og er hypoallergen.

Danish Beauty Awards 2020 (7).jpg

Total Lip Gloss, Sensai, 330 kr.

Denne lipgloss er et musthave for beauty-elskere! Den rosa nuance er superklædelig, og glossen har en smuk glans med diskret shimmer-effekt, der giver indtryk af fyldigere læber. Samtidig leverer den suveræn pleje med ingredienser som Koishimaru Silk og Lip Care Complex, der fugter og minimerer fine linjer, så du får læber med silkeblød glathed.

Danish Beauty Awards 2020 (8).jpg

Purple Molécule 070.07, Zarko Perfume, 800 kr.

Det unge, danske duftbrand Zarkoperfume skabte deres Purple Molécule 070.07 i årets syvende måned. Duften giver fornemmelsen af et nordisk sommerlandskab i fuldt flor – varmen og duften af blomster, der indhyller dig. Kort sagt Flora Danica i en flakon.

Danish Beauty Awards 2020 (9).jpg

Vegan Shampoo, Stuhr, 90 kr.

Stuhr Vegan Shampoo er til dig, der ikke vil gå på kompromis med performance, men stadig gerne vil passe på vores planet og dyreliv. Vegan-serien er en certificeret, dansk serie, som ikke indeholder animalske ingredienser og derudover kommer i en plantebaseret emballage lavet af sukkerrør.

Danish Beauty Awards 2020 (10).jpg

Skin Food Light, Weleda, 105 kr.

En lettere udgave af den originale og populære multicreme Skin Food. Den næringsrige creme, der er 100% naturlig og indeholder ingredienser som sheasmør, bivoks og ekstrakter af kamille, morgenfrue og stedmoderblomst, absorberes øjeblikkeligt og giver en blød og smidig hud i både ansigtet og på kroppen.

Danish Beauty Awards 2020 (11).jpg

Hair Volume Gummies, New Nordic, 189 kr.

Hair Volume™ Gummies bidrager til at give dig et smukkere, tykkere og mere glansfuldt hår. De er de eneste på markedet, som indeholder den unikke sammensætning af naturlige ingredienser, har smag af æble og er uden kunstige farvestoffer. De findes også i tabletform.

NAILKIND-Red-Carpet-group.jpg

Neglelak, Nail-Kind, 39 kr.

Under mottoet ”It’s cool to be kind” har NAIL-KIND skabt en højteknologisk neglelakserie, som er vegansk og består af op til 85% naturlige ingredienser – bl.a. mineral- og plantebaserede ingredienser som kartoffel, majs og hvede. Lakken er nem at påføre og giver lækre, skinnende og holdbare negle.

Danish Beauty Awards 2020 (12).jpg

Facial Serum, Miild, 490 kr.

Trænger din hud til et gedigent fugtboost, så er MIilds Facial Serum oplagt at prøve. Den er lavet på to typer af hyaluronsyre, som udglatter fine linjer samt binder og bevarer fugten i huden. Den giver glød, næring og ensartethed. Serummet er vegansk og 20% af ingredienserne er økologiske. Det kan bruges af alle.

Danish Beauty Awards 2020 (13).jpg

Catchy Eyes Mascara Drama, Gosh Copenhagen, 110 kr.

Drømmer du om fuld volumen og buede vipper, der syner længere i et enkelt strøg, så kan Catchy Eyes Mascara Drama blive din nye bedste ven. Den innovative børste fanger selv de mindste vipper. Lige så vigtigt er det, at emballagen består af 50% Ocean Waste Plastic, og at mascaraen er allergicertificeret.

Danish Beauty Awards 2020 (14).jpg

Buns of Steel Gel med massagerulle, Active by Charlotte, 398 kr.

Danmarks ukronede fitnessdronning, Charlotte Bircow, har givet os balder af stål med gode øvelser og nu lover hun os også en pæn, glat hud uden cellulite med Buns of Steel Gel og den medfølgende massagerulle. Derudover kan det effektive makkerpar hjælpe dig med at mindske ømhed efter træning og forebygge skader. Gelen indeholder økologiske ingredienser og er allergicertificeret.

Danish Beauty Awards 2020 (15).jpg

Mineral Powder Cotton, Nilens Jord, 260 kr.

Mineral Powder har et højt indhold af naturlige mineraler, som arbejder med at styrke hudens balance. Det lette, matterende pudder føles silkeblødt, giver en ensartet hudtone, minimerer synlige porer og forhindrer makeuppen i at se fedtet ud. Det er allergicertificeret, og Nilens Jord har styret uden både parfume og animalske ingredienser.

Danish Beauty Awards 2020 (1).jpg

Mild Micellar Water, Matas, 70 kr.

Med den parfumefri alt-i-én ansigtsrens Mild Micellar Water har Matas gjort det nemt og hurtigt at rense ansigt morgen og aften. Produktet fjerner skånsomt makeup, snavs og urenheder fra huden og efterlader den ren og klar til efterfølgende pleje. Den bærer både Svanemærket og Den Blå Krans.

Dry Shampoo, Moroccanoil, 219 kr.

Tørshampooen fra Moroccanoil er et uundværligt, alsidigt og innovativt produkt, der er specielt udviklet i to nuancer til lyse og mørke hårtoner. Den kan anvendes både til at opfriske lokkerne, men også til at skabe ekstra tekstur og volumen i håret.

Banana Bright Face Primer, Ole Henriksen, 385 kr.

I 2019 gik Ole igen bananas med nyheden Banana Bright Face Primer og hashtagget #gobananasallover. Det er den første C-vitaminberigede og lysnende makeupprimer inspireret af makeupartisternes vidunderprodukt ”bananpudder”, som giver hele ansigtet den smukkeste glød og pleje og får makeuppen til at sidde flot hele dagen.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Makeup, Hår, Hudpleje og Hud