Genopfrisk efterårsgarderoben med disse danske brands

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: GOZZIP, STUDIO CLOTHING, Two Generations, Lollys Laundry, Basic Apparel, Créton, SANDGAARD og B.Copenhagen.

Genopfrisk efterårsgarderoben med disse danske brands

Savner du nyt til det koldere efterår? Så lad dig her inspirere af listen over 8 spændende brands

Ny sæson, nyt til garderoben. Efteråret har netop meldt sig, og måske står du og mangler en lun sweater, en cool jakke, huen, der matcher dertil eller et par fede støvler, som kan holde til lidt af hvert. I denne liste over 8 danske brands finder du et bredt udvalg af lækre efterårsstyles.

B.Copenhagenbtx.jpg

B.Copenhagen designer sine kollektioner inspireret af livet i byen, og dette efterår præsenterer det danske brand en bred vifte af stilfulde items, hvor netop storbylivet er tydeligere end nogensinde før.

De enkelte styles understreger et personligt look, som nemt kan sammensættes i unikke lag-på-lag-kombinationer. Print og mønstre er innovative og kreative. B.Copenhagen leger f.eks. med striber, sit eget logo, tern og slørede animal-spots i grafisk stil. Blandt de delikate detaljer er blondeeffekter, pinstripes, cropped ærmer og håndbroderede blomster på strik. Derudover stepper B.Copenhagen op i deres jeans-kollektion: to nye pasformer introduceres, så byd velkommen til Liza og Hannah, og fremover vil brandet desuden tilbyde et bredt ’never-out-of-stock-jeansprogram’.

SANDGAARDsandgaard1_altfordamerne_sandgaard.jpg

SANDGAARD A/S specialiserer sig indenfor damemode i str. 36-56, med SANDGAARD BASIC katalog hvor toppe, T-shirts, strik og leggings mv. kan købes i alle farver året rundt. SANDGAARD basic har en skøn lang Cardigan - SG132, i silkeblød Viskose mix. Den lange åbne cardigan, med påsatte front lommer der passer til alle årstider. Cardiganen kan fås i neutrale farver men har lige tilføjet en farverig pink og grøn til kollektionen. SANDGAARD BASIC går indenfor at det skal være komfortabelt, til alle kvinder.

Under dette #sandgaard på facebook, finder du vores forhandlere og ligeledes med #sandgaard på Instagram

CrétonCreton1.jpg

Créton er æstetisk og eksklusivt modetøj. Brandet blev stiftet i 1996 af Lisbeth Skov Sinnerup. Créton designer tøj til den selvsikre kvinde, som ikke er bange for at skille sig ud. Hende, der ønsker at udtrykke afslappet elegance krydret med sofistikeret femininitet.

Den nye AW22-kollektion har fokus på høj kvalitet, gode materialer og en kælen for detaljen. Mærket taler til dig, der både elsker og værdsætter tidløse essentials i garderoben og vedvarende mode.

Følg @creton_official og få inspiration til dine garderobe-essentials dette efterår.

Basic ApparelHouseofcotton_basic.jpg

Basic behøver ikke være kedeligt – det er det danske brand Basic Apparel et tydeligt eksempel på. Brandet skaber tidløse designs ud fra ansvarlige produktionsmetoder. Mærket er GOTS-certificeret, så du kan være sikker på, at tøjet er behageligt, skånsomt for miljøet og de mennesker, der producerer det.

Se deres efterårskollektion, som indeholder en palet af neutrale farver såsom varme, brune nuancer, men også sæsonaktuelle toner som spicy orange. Kollektionen indeholder også denim, der er farvet af naturens egne elementer, lavet med mindre vandforbrug og uden nogen syntetisk tilføjelse - kun ved brug af ler.
Nysgerrig? Se mere på basicapparel.dk

Lollys LaundryLollys_laundryfor-damerne1.jpg

Tøjet til alle kvinder og sæsoner. Lollys Laundrys kendetegn er farverige print og feminine snit med et miks af både rå og klassiske elementer, som f.eks. deres signaturleggins og deres lune, bløde strik.

I deres kollektion finder du basic-styles, der tilføjer dét ekstra til din garderobe. Kort sagt garderoben, der er skabt til livet, som det nu engang udfolder sig, og som giver dig en følelse af frihed til at kunne hvad som helst. At finde dette rette outfit skal nemlig være nemt – og sjovt! Derfor gør brandet sig umage med at skabe tøj, du ikke behøver skænke en tanke, når først du er klædt på.

Two GenerationsTwo-Generation.jpg

Two Generations er et dansk modebrand skabt af mor og datter, Lisbeth Skov Sinnerup & Silke Renée Skov Sinnerup. I fællesskab forenkler de to spørgsmålet om ”what to wear” – uden at gå på kompromis med individuel stil.

I AW22-Kollektionen vil du ane deres fælles passion for sport og deres fokus på personlig empowerment. Det kommer blandt andet til udtryk i brugen af stærke farver og i de edgy, cool og sportslige detaljer. I brandets designproces er der fokus på nøje udvalgte materialer, kvalitet, funktionalitet og tanke på kloden.

Følg @twogenerations_official, og bliv inspireret af det stærke univers.

STUDIO CLOTHINGstudio_altfordamerne.jpg

STUDIO CLOTHING er et plus-size brand, som specialiserer sig indenfor str. 36-56. Det er et brand, fra SANDGAARD. Efterårskollektionen har stærke neutrale farver, og har fokuseret på naturrige elementer med blomster og fjer i farver som blå, lilla, orange og gule nuancer. Kollektionen indebærer også hverdags styles, med fokus på festligt tøj. STUDIO CLOTHING fokuserer på et feminint udseende og rå detaljer med et romantisk twist. Blå cardigan med stjerner har style no. S225812 og grøn cardigan uden lommer har style no. S225813

Under dette #studioclothing på facebook, finder du vores forhandlere og ligeledes med #studioclothing på Instagram.

GOZZIPgozzip.jpg

GOZZIP er et brand fra SANDGAARD A/S, som specialiserer sig indenfor str. 36-56. GOZZIP sørger for at ’stort pigetøj’ ikke skal være kedeligt, men stil rigt og komfortabelt. Efterårskollektionen har neutrale jordfarver, med både tunikaer og jakker mm. GOZZIP er luksuriøst og feminint, der passer til den moderne kvinde. Tunikaen har style nr. G225072 COFFEE. GOZZIP har et sub-brand som hedder GOZZIP BLACK der har et fast DNA med ’edgy’ styles som er et ’råt’ look og trøjen har style no. G225208

Under dette #gozzip på facebook, finder du deres forhandlere og ligeledes med #gozzipdk på Instagram.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Tøj og Shopping