Gigi Hadid
SPONSORERET indhold

Denne kropsdel er dit vigtigste tilbehør lige nu

Det har altid været lækkert og cool at være velplejet, men dine negle er faktisk meget vigtigere for dit look, end du måske gik og regnede med. Hvis de er pæne og oser af overskud, er det tidens vigtigste tilbehør.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images
24. okt. 2020 | Mode | Eurowoman

Selvom glitrende similisten er allestedsværende, Kardashian-søstrene altid ses med store solbriller og designernes fokus ligger på hårbånd og fantastiske hatte er det ikke her, du skal investere. I hvert fald ikke hvis det står til den skønhedstrend, der for tiden styrer Instagram.

LÆS OGSÅ: Bella, Kendall og Kylie er endelig set med en taske, der er til at betale

Det er selvforkælelse på højeste niveau

… og det er tid til flotte og velplejede negle i alverdens farver, former og længder. Et simpelt lag neglelak er den ultimativt letteste løsning, når du vil have smukke negle på rekordtid, men hvis du vil gøre dine Instagram-stilikoner kunsten efter, skal der professionel hjælp til.

Designer, stilikon og mor til to, Julie Fagerholt, har længe været på forkant med forårets trend og dyrket farverige negle, hvis kunstværker ofte giver os lyst til slik.

Trenden begyndte allerede i sommer, hvor flere internationale medier udråbte de gennemsigtige negle, der udmærker sig ved at være lavet af gele og vækker minder om 90'ernes gele-sandaler, til at være den helt store trend. Og også denne type negle er stadig en sikker vinder. En af de mange gode ting ved denne trend er nemlig, at du kan gøre lige, hvad du lyster. Det gælder bare om at vælge en iøjnefaldende farve, længde eller påsætning på den ene eller anden vis.

Model, Barbara Egholm, er gået efter det flerfarvede look og matcher med en farverig taske i samme nuance, som hendes negle.

Du kan også gå mere klassisk til værks og lakere dine negle i en af sæsonens mest hotte neglefarver: dyb rødbrun. En farve, der altid holder – også selvom den ændrer sig en anelse fra sæson til sæson. Her er to gode bud, hvis du kaster dig over malerarbejdet derhjemme.

neglelakker 2020.jpg
Neglelak i farven Interdit, Chanel, 210 kr. Neglelak i farven Grateful, Nailberry, 155 kr.

Ses vi hos din lokale neglesalon – eller klarer du den selv derhjemme?

Anbefalet til dig