Linda Evangelista
SPONSORERET indhold

Uønsket hårvækst? Svensk opfindelse kan være svaret på dine problemer

Uønsket hår på overlæbe, kinder eller hage kan føre masser af ubehag med sig i forsøget på at fjerne dem. Men ikke med denne lille sag.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Evan Agostini/Getty Images
10. jul. 2019 | Mode | Eurowoman

Hvis du har stået i det rette lys og pludselig opdaget et fint lag af hvide dun, der over natten er groet frem på din overlæbe, har du måske også gjort dig overvejelser om, hvorvidt de skulle fjernes eller ej. Og dernæst, hvordan det så skulle foregå.

LÆS OGSÅ: Vokser mine hår hurtigere efter barbering?

De fleste tyer til en klassisk skraber, hvor andre lader hårene gro lidt længere og derefter fjerner dem med voks eller bleger dem i en ansigtsfarve fra Matas.

Det er langt fra nyt, at kvinder barberer sig i ansigtet – om det så drejer sig om barbering af hele ansigtet, hvor enhver centimeter fra pande til hage bliver trimmet eller lysnet, eller om det blot er overlæben, hagen eller et helt tredje sted.

Men nu findes der også en alternativ løsning.

I mødet med det svenske produkt Isicare var det nemlig som om, at en ny verden åbnede sig for os – remediet, som du kan bruge uanset, hvor du er, da du ikke behøver adgang til hverken spejl eller briller, og som ikke fylder mere end en simpel kuglepen. Det betyder altså et farvel til voks og skrabere, som godt nok fjerner hårene effektivt, men samtidigt kan irritere huden og ikke har samme diskrete udseende som Isicares fjeder.

”Isicare er problemløseren, som vi kvinder ikke vil være foruden,” skriver Isicare selv i den vedhæftede pressemeddelelse om produktet, der i flere år har hjulpet svenske kvinder, der har problemer med generende hår i ansigtet, og nu gør produktet også sit indtog på det danske marked. Og vi må erklære os enige. Fjederen er nem og simpel at bruge, men vigtigst af alt: Den virker.

Da vi testede den, oplevede vi i hvert fald, at Isicare fjerner hårene nænsomt og selv de mindste hår – som for eksempel dem på næsen man sjældent lægger mærke til – blev hevet op med roden. Helt uden at efterlade sig nogle former for gener eller synlige mærker, hvis man altså ser bort fra den lille smerte, det medfører, når du hiver et hår op med hårsækken.

Hvordan fjerner jeg uønsket hårvækst med Isicare?

Isicare har en nikkelfri metalfjeder, der forsigtigt trækker hårene ud med rødderne uden at beskadige huden og både fanger de små dun og grovere hårstrå. Metoden er en udvikling af "threading", der oprindeligt kommer fra Asien, men hvor threading involverer brug af tråde og normalt udføres af en anden person, kan du bruge metalfjederen helt selv.

Sådan gør du:

  1. Hold Isicare mellem dine fingre.
  2. Bøj Isicare og læg den mod huden, hvor du vil fjerne hår.
  3. Drej håndtagene indad, så tommelfingrene mødes og bevæg derefter spiralen opad mod hårvæksten. Gentag bevægelsen.

Isicare

Hårfjerner, Isicare hos Webapoteket.dk, 145 kr.

Isicare kan købes på apoteker i hele Danmark og koster 145 kr. Den holder i gennemsnit i 12 måneder og skal derefter skiftes ud. Det anbefales ikke at dele den med andre, da hudens bakterier sætter sig med hårene.

Anbefalet til dig