Medina
SPONSORERET indhold

Medina om sin kommende mand: "Han er ikke in it for the fame"

Efter flere års pause har Medina fundet vejen tilbage til musikken - og kærligheden. Det fortæller hun i denne måneds Fit Living.

Af: Charlotte Wendt Jensen og Cille Lewinsky Foto: Petra Kleis
03. jan. 2020 | Sundhed | Fit living

Medina står et godt sted lige nu i sit liv.

I år skal hun og hendes kommende mand Malo Chapsal giftes. Hvornår vil hun ikke røbe, men én ting er sikkert; hun glæder sig til det forestående bryllup. Og glæder sig over at have fundet en, der vil hende for den, hun er, og ikke for hendes navn. Det fortæller hun i denne måneds Fit Living.

”Han giver mig tryghed og ro og fred til at være mig og gøre mine mærkelige cirkus-agtige ting. Han bakker mig op og siger mig imod. Og så er han ikke in it for the fame. Det har jeg prøvet med nogle andre, men det behov har han ikke, og det er så dejligt, for ham og mig, det er min private ting,” siger Medina, der har store drømme for det liv, der venter parret.

”Drømme om rejser, familie og børn. Vi er begge mega familiemennesker, og samtidig med at vi ikke kunne være mere forskellige, vil vi alligevel fuldstændig samme vej. Det er bare perfekt.”

Perfekt er ellers ikke det ord, der har kendetegnet Medinas liv de seneste par år. Siden hun slog igennem for tolv år siden og markerede sig som sin generations popdronning, har livet som popstjerne været fulgt af op- og nedture, og for fire år siden trak hun stikket. Fuldstændigt.

Efter mange års oplevelser med medier og mennesker, der ikke ville hende det godt, havde hun brug for en tænkepause og brug for atter at mærke glæden ved musikken, fortæller hun til Fit Living.

”Da tingene var værst, overvejede jeg at stoppe med at lave musik. Lysten til at gøre det, jeg elsker allermest, blev taget fra mig, og til sidst gad jeg ikke mere. Det var ikke det værd på bekostning af, at jeg blev revet totalt ned for at gøre det, jeg elsker, som er noget rimeligt stille og roligt som musik,” siger hun og fortsætter:

”Jeg er ikke et perfekt menneske og har haft mine måder at prøve at escape mit eget liv engang imellem, men det har isoleret mig og ødelagt mig enormt meget. Jeg kan ikke gøre andet end at se på, hvor jeg er nu, og bare være glad for, hvor jeg er.”

Ved hjælp af terapi og meditation har Medina fundet en ro, hun ikke tidligere har haft, og så har hun taget et aktivt valg om at tale pænt til sig selv. Det har gjort en stor forskel.

”Det giver mig rigtig meget at tale positivt til mig selv. Det gør mig glad og hjælper på dage, hvor jeg ikke er glad, og verden er imod mig. Jeg kan godt tage mig selv i at synes, at det er fjollet, men det hjælper, og så er jeg ligeglad med, hvad andre synes om det,” lyder det popstjernen.

Læs hele interviewet med Medina i det Fit Living, der er på gaden nu.

Anbefalet til dig