Petra Nagel
Foto: Theis Mortensen Bliv klogere på, hvad Petra Nagel gør, for at blive bikiniklar

Petra Nagel om sin krop i bikini

Petra Nagel: “Jeg kommer nok aldrig til at elske at være i bikini”

I mange år har Petra Nagel hadet bikinisæsonen, men efter sit program, Petra elsker sig selv på DR, er hun hjulpet i en anden retning, og nu glæder hun sig til de varme sommermåneder.

Q: Gruer du, eller glæder du dig over bikinisæsonen?

A: “Hvis du havde spurgt mig for et par måneder siden, havde jeg svaret: ‘Hvilken bikinisæson?’ Jeg har i mange år ikke været så glad for at have badetøj på, da jeg ikke har følt mig godt tilpas. Men nu ser jeg frem til, at min mave kan få lidt sol. Jeg må stadig indrømme, at jeg nok ikke kommer til at elske at være i bikini, men mit program om selvværd har dog hjulpet mig i en rigtig retning.”

Q: Er du til bikini eller badedragt?

A: “Jeg er faktisk til bikini. Jeg ved godt, at for meget sol ikke er godt for huden, men jeg kan nu godt lide, at mit vinterblege sul får lidt farve. Er jeg i svømmehallen, har jeg dog altid badedragt på.”

Q: Hvilke mærker, farver og former går du efter?

A: “Jeg vælger altid en bikini, som ikke strammer ind i sidedellerne, det hader jeg nemlig. Og så skal mine bryster også gerne kunne være i overdelen. Jeg stiller faktisk ikke særlig høje krav til mit badetøj – ud over, at det ikke skal være for småt.”

LÆS OGSÅ: 8 tips til en strålende sommerhud

Q: Hvad får dig til at føle dig godt tilpas i badetøj?

A: “Det vigtigste for mig er nok bare, at jeg selv har det godt. Hvis jeg har det lidt skidt og synes, at det hele er lidt øv, ved jeg, at jeg får en dårlig dag på stranden.”

Q: Hvad holder du mest af ved din krop i bikini?

A: “Jeg har det med at ligge og kigge misundeligt på alle de lækre kvinder på stranden og helt glemme at nyde, at jeg selv er sund og rask og har muligheden for at ligge og slikke sol. Men jeg er overbevist om, at nu, hvor jeg har lært en masse om selvværd, og hvordan jeg behandler mig selv bedre, bliver mine fremtidige strandture nok en hel del mere afslappende og rare.”

Q: Hvordan bliver du bikiniklar?

A: “Jeg gør ikke noget specifikt for at blive bikiniklar. Jeg anede ikke, der var noget, der hed bikini workout?”

Q: Hvor hopper du i havet i år?

A: “Jeg har et hemmeligt spot nord for København, hvor der aldrig er et øje. Dér elsker jeg at køre op om sommeren. Det er en sandstrand, hvor jeg kan være mig selv. Jeg røber ikke, hvor det er. Til efteråret skal jeg til Vietnam med min kæreste, og der har jeg tænkt at vove pelsen og lære at dykke. Jeg er normalt ikke så vild med den slags, men det er nok på tide, at jeg udfordrer mig selv og får en feriehobby, så jeg ikke bare ligger på stranden og flyder i tre uger.”

Q: Sol eller skygge?

A: “Sol! Hvis jeg er på ferie og der er sol, skal jeg klart ligge i solen. Iført solcreme, selvfølgelig.”

Q: Vandhund eller soldyrker?

A: “Soldyrker, men vandhunden kommer op i mig, hvis det er for varmt.”

LÆS MERE I FIT LIVINGS JULI-MAGASIN, SOM ER PÅ GACEN I DAG. HER KAN DU BL.A. OGSÅ MØDE STEPHANIA POTALIVO, ELLEN HILLINGSØ OG EMILY SALOMON. SIDSTNÆVNTE LØFTER SLØRET FOR ALLE SINE FAVORITSTEDER PÅ BALI.

OG SOM ALTID ER MAGASINET FYLDT MED MASSER AF BRUGBARE TRÆNINGSØVELSER, OPSKRIFTER PÅ SKØN SOMMERMAD OG SÅ HAR VI TESTET DEN POPULÆRE SENSE-KUR. FIND DET I EN BLADKIOSK NÆR DIG :).