Sponsoreret indhold

Spis dig sund med Finax Proteingrødboller

Spis dig sund med Finax Proteingrødboller

Proteingrødbollerne fra Finax er fyldt med sundhed og både mætter og smager godt. De indeholder linsemel, quinoa og hampefrø, er rige på protein og fuldkorn og har både nøglehuls- og fuldkornsmærket. Som et ekstra plus indeholder en færdigbagt bolle kun 150 kalorier. Her får du to lækre opskrifter med Proteingrødbollerne.

Grillet chevre på Proteingrødbolle

4 PERSONER

billede1.jpg

4 færdigbagte Finax Sport Proteingrødboller

  • 150 g chevre
  • 2 spsk. flydende honning
  • 2 spsk. lagret balsamico
  • 400 g bolchebeder
  • 40 g rucola
  • Salt og peber
  • 2 spsk. ristede pinjekerner

Sådan gør du:

Flæk Finax Sport Proteingrødbollerne, og smør dem med gedeost. Sæt dem på et dobbelt lag folie, så de er klar til at komme under grillen. Snit bederne, eller riv dem som tykke strimler spaghetti. Bland dem med rucola samt lidt salt og peber, og fordel salaten på fire tallerkener. Grill bollerne til gedeosten er let gylden, anbring bollerne på salaten, dryp honning og balsamico over og drys med pinjekerner.

Energi pr. person: 381 kcal, fedt 33 %, protein 20 %, kulhydrat 47 %

Frokostbolle a la burger med ærtehummus

4 PERSONER

billede-2.jpg

  • 100 g frosne, optøede ærter
  • 100 g skyr
  • 1 dl vand
  • 1/4 dl olivenolie
  • 1 pose Valsemøllen Green Life økologisk hummus
  • Knust hvidløg efter smag
  • Friske mynteblade efter smag
  • 4 færdigbagte Proteingrødboller á 76 g
  • 100 g roastbeef i skiver
  • 50 g fintsnittet, rød- og grøn spidskål
  • Friske ærtespirer

Sådan gør du:

Begynd med hummussen. Blend ærter, skyr, vand og olivenolie. Drys Valsemøllen Green Life økologiske hummus i, og blend til en tyk hummus. Tilsæt hvidløg og mynte samt eventuelt lidt vand og blend til den ønskede smag og konsistens. Skær roastbeefen i skiver. Flæk Proteingrødbollerne igennem, og læg dem sammen med hummus, roastbeef, kål og ærtespirer og servér den resterende hummus til.

Energi pr. person: 347 kcal, fedt 29 %, protein 26 %, kulhydrat 45 %