7 fine retter med risengrød
SPONSORERET indhold

7 fine retter med risengrød

En lille rest risengrød bliver nemt til en festlig dessert – her har vi brugt risengrøden i klatkager, risengrødsklatter, risrand , ris a la mande , risfrikadeller og en lækker risalamande a la creme brulée.

09. dec. 2014 | Mad | Hjemmet

Risengrød er en dejlig spise, der bestemt hører sig julemåneden til. Og så gør det jo ikke noget, at en rest risengrød hurtigt  - og nemt kan trylles om til de lækreste desserter.

Her byder vi på:

Risengrød med tørret frugt

 

Klatkager med æblemos

 

Risrand med kirsebærsovs

 

Risengrødsklatter

 

Risfrikadeller med kirsebærsovs

 

Ris a la mande a la creme brulée

 

Risalamande med appelsin/kirsebærsovs

 

SE OGSÅ: Opskrift til juleaften: Perfekt stegt juleand