Bedste julegaveønsker: Hvad skal du ønske dig til jul?
Foto: Getty Mangler du gode gaveønsker i år?

Bedste julegaveønsker: Hvad skal du ønske dig til jul?

Det er den tid på året, hvor familie og venner beder dig om at sende en ønskeliste, men hvad skal du egentlig ønske dig i år? Læs med her, hvor vi har samlet vores bedste bud på julegaveønsker anno 2020.

Sidste punkt i denne guide er en reklame.

Mangler du et bud på den perfekte ønskeliste anno 2020? 

Så lad dig inspirere her:

En forrygende god bog

Obama bog.jpg

Hvis man skal tro de mange anmeldere, der har rost Barack Obamas nyeste erindringsbog "Et Forjættet Land" til skyerne, så er den et rigtig godt bud til ønskesedlen i år. I bogen giver den tidligere præsident et personligt indblik i Obama-familiens tid i Det Hvide Hus og skildrer nogle af de personer og begivenheder, der har været med til at forme ham allermest som præsident. Hvis du elsker bøger, der både gør dig klogere på verdenssamfundet og er en fryd at læse, så bliver det vist ikke mere oplagt end denne sag. Og hvis du ønsker inspiration til flere bøger, du enten kan ønske dig eller give i gave, er der i øvrigt god grund til at tjekke vores store bogunivers ud lige her

Set til 329,95 hos Saxo.com

Smuk kunst til væggen

Kunst på væggen spreder glæde, og dét har vi brug for i denne tid. Vi synes, at mange af litografierne hos Edition Copenhagen pryder væggene på fineste vis i deres væld af forskellige farver og udtryk. 

Se de mange forskellige værker her.

En pæn sweater i en kold tid

En lækker, varm sweater er altid en god idé. Særligt hvis du kan finde én af dem, der holder år efter år. Vi er vilde med udvalget hos & Other Stories, der har en lang række sweatre i forskellige fine snit og farver i år. 

Set hos & Other Stories til 645 kr.

Kom på surdejsworkshop!

Findes der noget bedre end hjemmebagt surdejsbrød? Næppe. Og nu kan du lære at lave det til perfektion. Jesper Gøtz, som var med til at starte Lille Bakery på Refshaleøen, har startet fysiske workshop-sessioner i Raadvad. Her får du masser af gode tips og tricks til at bage det perfekte surdejsbrød i en masterclass på fem timer.

Set hos gøtz.dk til 1.350 kr.

Et behageligt pyjamassæt

Alle har fortjent at sove blødt og dejligt i et sæt lækkert nattøj. Det kunne fx være dette skønne pyjamassæt fra Becksöndergaard. 

Set hos Becksöndergaard.dk til 699 kr.

Fine krukker og hængeplanter

Hvis du drømmer om, at dit hjem - og dit sind - skal være grønnere i 2021, så er planter i den grad en god investering. Det kunne fx være et gummitræ eller et figentræ, som har været populære planter i de danske stuer de sidste par år. Og hvis du har brug for hjælp til de grønne fingre, så kan du få ny inspiration her på sitet. Her kan du også se, hvordan dine planter skal se ud i 2021.

Krukke set hos Plant København til 95 kr.

En lækker kogebog

Her på redaktionen er vi vilde med Camilla Skovs kogebog, der er fyldt med lækker, vegetarisk hverdagsmad. Og hvis du tror, at vegetariske retter primært er lig med kedelig salat og nul kalorier, så kan du godt tro om igen: I kogebogen "Vegetarisk i aften?" er siderne fulde af smagfulde retter, der hverken sparer på fedtet eller smagen. Særligt pastaretterne er uimodståelige.

Set til 249 kr. hos vegetariskhverdag.dk

En dynejakke, der kan holde dig varm

Jakke.jpg

Varme er lig med velvære, og man må gerne se pæn ud, mens man holder varmen. Det kunne fx være i denne dynejakke fra Arket, som går langt ned over knæene og tilmed er lavet i bæredygtige materialer.

Set hos Arket til 1.950 kr.

Reklame: FÅ et blad i julegave

2000x1194_Julekampagne_EUW.jpg

Tænk at være sikret godt læsestof hele året. Ønsk dig et abonnement på fx ALT for damerne, Eurowoman eller Vores Børn, og få leveret dit magasin lige til døren hele året.

Se det brede udvalg i vores magasiner hos Mitblad.dk - priser er fra 149 kr. 

Mere inspiration til gaver?

På jagt efter mere inspiration? Tjek vores store julegaveunivers på ALT.dk, hvor der er masser af gode bud på gaver til hende, til ham, til mor, til far, til veninderne, til bedsteforældrene og meget mere.

Glædelig jul!

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver og Gaver til hende