Bedste julegaveønsker: Hvad skal du ønske dig til jul?

Foto: Getty Mangler du gode gaveønsker i år?

Bedste julegaveønsker: Hvad skal du ønske dig til jul?

Det er den tid på året, hvor familie og venner beder dig om at sende en ønskeliste, men hvad skal du egentlig ønske dig i år? Læs med her, hvor vi har samlet vores bedste bud på julegaveønsker anno 2021.

Mangler du et bud på den perfekte ønskeliste anno 2021? 

Så lad dig inspirere her, hvor vi giver dig 9 gode idéer til julegaveønsker:

1 En forrygende god bog

Bog-final.jpg

Den danske historiker Gry Jexen står bag den populære Instagram-profil "Kvinde, kend din historie" (og podcasten af samme navn), og i maj 2021 udgav hun denne bog om 50 kvinder, der har sat deres præg på Danmarkshistorien de sidste 500 år. Vigtig læsning for enhver kvinde - og mand! Hvis du bliver opslugt, kan du jo tilmed overveje at ønske dig denne plakat med samme tema, der er lavet af Gry Jexen og illustrator Sofie Kampmann.

Bog set til 229,95 kr. hos Saxo.com

Plakat set til 300 kr. hos Line Jensen Illu

2. Ahhh, hamam eller massage

Hammam.jpgFoto: Getty Images

Det er ikke altid, at man får prioriteret at forkæle sig selv, så julen er da en smuk anledning til at sørge for, at 2022 bliver året, hvor du og din krop kan se frem til lidt ekstra luksus. Det kunne for eksempel være et gavekort til en times hamam eller massage, hvor du ikke skal koncentrere dig om andet end at have det lækkert.

For eksempel set hos Sofiebadet i København, hvor en times luksus hamam koster 900 kr.

3. Smuk kunst til væggen

Kunst på væggen spreder glæde, og dét har vi brug for i denne tid. Vi synes, at mange af litografierne hos Edition Copenhagen pryder væggene på fineste vis i deres væld af forskellige farver og udtryk. 

Se de mange forskellige værker her.

4. En farverig sweater i en mørk tid

Sweater-final.jpg

En lækker, varm sweater er altid en god idé. Særligt hvis du kan finde én af dem, der holder år efter år. Vi er vilde med udvalget hos & Other Stories, der har en lang række sweatre i forskellige fine snit og farver i år. 

Set hos & Other Stories til 645 kr.

5. En lækker weekendtaske

Weekendtaske-final.jpg

Har du planer om en masse skønne sommerhusture og weekendrejser i 2022? Så er en lækker weekendtaske da et ret genialt ønske - og denne model fra Patagonia skulle tilmed være slidstærk og klare både regn og slud.

Set hos spejdersport.dk til 899 kr.

6. Fine krukker og hængeplanter

Hvis du drømmer om, at dit hjem - og dit sind - skal være grønnere i 2022, så er planter i den grad en god investering. Det kunne fx være et gummitræ eller et figentræ, som har været populære planter i de danske stuer de sidste par år. Og hvis du har brug for hjælp til de grønne fingre, så kan du få ny inspiration her på sitet.

Krukker set hos Plant København til 450 kr.

7. En lækker kogebog

Kogekunst-final.jpg

Hvis du er vild med Den Store Bagedyst på DR, så er du helt sikkert stødt på Frederikke Legaard, som vandt konkurrencen tilbage i 2019. I år er hun så udkommet med sin kogebog Kogekunst, som ikke kun byder på smukke, farverige kager i stil med dem, hun tryllede frem i Bagedysten. Du kan nemlig både dykke ned i det søde og salte køkken i den flotte bog, som bl.a. byder på opskrifter på lækre scones og bananbrød, farverige salater og udsøgte asiatiske retter, fra grøn karry til dumplings. Frederikke har selv taget alle fotos af maden og lavet illustrationer til mange af opskrifterne, som også indeholder små anekdoter fra hendes liv og rejser i udlandet – og wow, må vi bare sige: Sjældent er vi stødt på en kogebog, der ser så pæn og indbydende ud.

Set til 184,95 hos Saxo.com

8. En dynejakke, der kan holde dig varm

Jakke-final.jpg

Varme er lig med velvære, og man må gerne se pæn ud, mens man holder varmen. Det kunne fx være i denne dynejakke fra Arket, som går langt ned over knæene og tilmed er lavet i bæredygtige materialer.

Set hos Arket til 1.950 kr.

9. Få et blad i julegave

MIX-final.jpg

Tænk at være sikret godt læsestof hele året. Ønsk dig et abonnement på fx ALT for damerne, Eurowoman eller Vores Børn, og få leveret dit magasin lige til døren hele året.

Se det brede udvalg i vores magasiner hos MitBlad.dk - priser er fra 149 kr. 

Mere inspiration til gaver?

På jagt efter mere inspiration? Tjek vores store julegaveunivers på ALT.dk, hvor der er masser af gode bud på gaver til hende, til ham, til mor, til far, til veninderne, til bedsteforældrene og meget mere.

Glædelig jul!

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver og Gaver til hende

610x200_woordy_dmjpg.jpg