julegave til ham 2023
SPONSORERET indhold

Julegave til ham: 33 skønne bud på en gave til manden, du holder af

Hvad giver man i julegave til ham, der har alt? Vi har samlet en række gode bud på gaver – om du søger en god julegave til din partner, et familiemedlem eller måske en god ven.

Af: Redaktionen
06. dec. 2023 | Livsstil | ALT.dk

Er du på udkig efter den helt perfekte gave til ham, du gerne vil forkæle lidt ekstra?

Om det er til din mand eller kæreste, din far, bror eller en rigtig god ven, kan det nogle gang være svært at komme på en god idé til den perfekte gave, der vil tænde julelysene i øjnene på ham.

Går du efter en praktisk gave, en vild oplevelse eller en billig julegave? Der er heldigvis mange muligheder.

Vi har forsøgt at lave en stor guide med forskellige bud på den perfekte gaveidé, der gerne skulle ramme plet hos de fleste mænd i alle aldersgrupper – og alle med links til online shops, hvor du hurtigt kan klikke gaven hjem, så du ikke skal stresse rundt i diverse butikker i jagten på den ultimative gave.

Er han sportsnørd, vild med spændende drikkevarer, læsehest eller kunstelsker? Der er noget til enhver mand.

LÆS OGSÅ: Stor guide: Disse bøger er oplagte gaveidéer til venner og familie

1. Julegave til ham med skæg

Grooming til mænd er gået fra at være niche til at være mainstream. Men det betyder ikke, at det behøver at koste alverden. Et flot, sundt skæg kan gøre en lækker mand endnu flottere – og så kræver det ikke alverdens teknik eller produkter. Forkæl derfor manden, du holder af, med nærende produkter til hans ansigtsudsmykning. Det vil uden tvivl falde i god jord.

Du kan gå hele vejen og give ham et kit, der kan skabe kontrol over fuldskægget.

njord_beard_starter_kit.jpg

Njord Beard Starter Kit – set til 350 kroner hos Matas

2. Julegave til ham, der savner pleje efter barbering

Trænger huden til ekstra pleje efter en klassisk, tæt barbering, kan du forkæle ham med et produkt som Post-Shave Soother fra Clinique For Men, der indeholder aloe vera, som lindrer sår efter barbering og modvirker tørhed.

post-shave fra clinique.jpg

Post-Shave Soother fra Clinique For Men – set til 225 kroner hos Matas.

3. Den hjemmebryggede julegave til ham, der elsker øl

Holder han af at drikke et godt glas øl, som smager lidt vildere, end den klassiske pilsner i grøn indpakning gør, kan du tage den skridtet videre og give ham en mere personlig julegave, som han selv skal lave. Med et "starter-kit" til hjemmebrygget øl kan han forløse alle sine humlefantasier – og måske endda imponere vennerne med god øl.

Vi har spottet dette bryggekit fra Brooklyn Brew Shop, som indeholder alt, han skal bruge, for at lave sin egen IPA.  

brooklyn brew shop kopier.jpg

Everyday IPA Beer Making Kit fra Brooklyn Brew Shop – set til 337 kroner hos brooklynbrewshop.com.

4. Til læsehesten – gode bøger i julegave til ham

At give en god bog er som at give en god oplevelse. Gå på opdagelse i den litterære verden og find netop dén bog, der vil gøre ham glad. Er han til krimier, romaner eller biografier, hvor han kommer ind under huden på sit idol?

Der findes et hav af valgmuligheder, når det kommer til den trykte underholdning, så alt, du skal gøre, er at vælge. Du kan finde masser af inspiration og bud i denne liste: Se 52 bøger, du bør give i julegave.

Er han fx vild med den spændende krimigenre, anbefaler vi, at du kigger nærmere på bogserien om krigsveteranen og den tidligere jægersoldat, Niels Oxen, af forfatter Jens Henrik Jensen. Bogserien består indtil videre af fem bøger, og tager afsæt i Niels Oxens verden, hvor fortidens oplevelser og traumer konstant påvirker hans hverdag. Han har hemmeligheder, der ikke kan holdes skjult, og han må lære at mestre kunsten at overleve i en verden fyldt med farer.

oxen.jpg

Første bog i serien om Oxen, 'De hængte hunde' (2016) af Jens Henrik Jensen – set til 80 kroner hos bog-ide.dk.

5. Julegave til ham - sendt lige til døren hver måned

Har han bøger nok - eller vil han gerne opdateres på de nyeste trends - kan et abonnement på et magasin også være en genial julegave til ham. Her har han mulighed for at dykke ned i alt fra gode portrætter og nye trends til videnskabelige undersøgelser eller vinterens bedste mad.

Og så er det den perfekte gave, der bliver ved med at give – sådan cirka en gang om måneden vil han modtage et nyt blad. Når sidste blad er afleveret, udløber abonnementet automatisk.

alt.dk_2000x1194.jpg

Gavekort til hans yndlingsblad – priser fra 149 kroner på MitBlad.dk

LÆS OGSÅ: Guide til selvforkælelse: 5 ting, du bør unde dig selv i det kolde efterårsvejr

6. Højtaler i julegave til ham, der elsker musik

Livet er for kort til skrattende og dårlig lyd. Mangler din mand en god, lille højtaler til at afspille musik, er en bluetooth højtaler en oplagt gave. Og så gør det ikke noget, hvis det oven i købet er en trådløs højtaler, så han slipper for grimme ledninger og nemt kan tage musikken med sig overalt.

Vi er faldet for denne Beoplay A1 fra B&O, som spiller med den lækreste lyd, er nem at tage med sig og samtidig pæn at have stående fremme derhjemme. Nå ja, og så er den vandtæt.

beoplay a1.jpg

Beoplay A1 fra B&O – set til 2.399 kroner hos beoplay.com.

7. Stilrene og trådløse høretelefoner

Er han meget på farten, kan et par gode hovedtelefoner også være løsningen til manden, der ikke vil gå ned på god lyd. Er økonomien til det, kan du vælge de støjreducerende og ledningsfri udgaver – så slipper han for sammenkrøllede ledninger, der ofte er i vejen, og aldrig er til at løsne op.

Der findes flere udgaver af den slags, men et godt bud er Boses QuietComfort-hovedtelefoner, der er både stilrene og behagelige – og som leverer en lækker lyd. Det må være den perfekte gaveidé til ham, der elsker gadgets. Høretelefonerne fås i tre farver.

bose.jpg

QuietComfort Ultra Headphones fra Bose – set til 3.899 kroner hos Bose.dk.

8. Pladespiller til nostalgikeren

Apropos gadgets. Er manden til de mere "klassiske" glæder kan en pladespiller måske vække ekstra meget glæde, når du skal finde den helt perfekte julegave til ham?

Retro-afspilleren har gjort et comeback i de danske stuer, og så skader det jo ikke, hvis han samtidig kan fylde reolen med smukke vinyler. LP-afspillere findes i utallige afskygninger og i forskellige prisklasser, men vi er ret vilde med denne ARGON TT-pladespiller.

Argon TT pladespiller.jpg

ARGON TT i mahogni – set til 1.699 kroner hos hifiklubben.dk.

9. En mini-radio, som kan komme med overalt

Er han ikke så meget til at afspille sin egen musik, men mere én, der lytter til radio, er sådan én bestemt heller ikke at kimse af – den kan nemlig gøre mørke hverdagsmorgener meget sjovere for ham. 

Det kunne for eksempel være denne model fra Scansonic, som er både klassisk og stilren.

Scansonic.jpg

Scansonic PA4600 FM/DAB+ Radio med Bluethooth, sort – set til 499 kroner hos Expert.dk.

10. En god whisky – livsnydelse i et glas

En anden god gaveidé kunne være at forkæle hans smagsløg. Lad ham opleve, hvor forskellige - og ikke mindst skønne! - smagsoplevelser, der kan være i en god whisky.

Det bedste er, at denne julegave til ham ikke behøver ikke at koste en formue. Et godt råd kan dog være at gå uden om supermarkedernes ”kendte” produkter og i stedet besøge din lokale vinhandler, hvis du har brug for rådgivning inden for forskellige prisklasser.

Her er virkelig meget flydende guld at finde, som helt sikkert vil vække glæde hos en whisky-elskende mand. En anbefaling herfra er den japanske whisky 'Nikka from the Barrel', der verden over hyldes som en af de bedste whiskyoplevelser inden for sin prisklasse. Det kan da også noget.

Nikka Days From The Barrel Whisky.jpg

Nikka Whisky fra The Barrel – set til 389 kroner hos Steengaardbutik.dk.

11. Et godt glas – der også er flot at se på

Stunder med et godt glas whisky eller andre drinks af den type kan blive en endnu mere gennemført oplevelse, hvis den serveres i det rette glas. Og så gør det jo heller ikke noget, hvis det er flot at se på samtidig.

Vi har forelsket os i disse glas fra Normann Copenhagen, hvor designer Rikke Hagen kombinerer elegance og funktionalitet i et enkelt, nordisk og stilrent udtryk.

whiskeyglas.jpg

Whiskyglas fra Normann Copenhagen (2 stk.) – set til 319 kroner hos Normann-copenhagen.com.

12. Den ultimative vinåbner - forlæng vinens levetid

En proptrækker er en proptrækker, tænker du muligvis ... Men forestil dig, at din vinåbner IKKE fjerner korkproppen i vinen, men at du faktisk STADIG kan drikke af flasken, OG at vinen dermed kan holde sig lige så længe, som en uåbnet flaske kan?

Sådan en proptrækker er fra det banebrydende mærke Coravin, og er god, hvis du søger en anderledes julegave til ham. Her kan du skænke ét enkelt glas, hvorefter vinen kan holde sig i en uge, måned eller ligefrem årevis.

Coravin-systemet forhindrer nemlig vinen i at oxidere, så den bevarer både smag og kvalitet, som var den uåbnet. Den nye type vinåbner fungerer ved, at en tynd kanylenål føres gennem korkproppen. Gennem nålen kan du hælde vin fra en flaske, og samtidig fyldes tomrummet i vinflasken op med den duft- og smagsneutrale argongas, som beskytter vinresten imod oxydering. Argongas går ikke i forbindelse med andre materialer, og derfor heller ikke vinen. En perfekt julegave til ham, der elsker vin, og er en ægte livsnyder, tænker vi. Enig?

coravin.jpg

Vinsystemet Coravin – set til 1.999 kroner hos Wineandbarrels.com.

13. Til badeværelseshylden – gaven, der dufter

En god creme eller en velduftende parfume kan også være en sikker vinder blandt mange mænd, når du leder efter den perfekte gave til ham. Der findes utallige varianter rundt omkring på hylderne – både til den olierede hud, de tørre hænder og den svedige armhule.

Undersøg, hvad manden du holder af står og mangler. Derefter er det kun fantasien, der sætter grænser, når du vil give en god gave.

Vi er glade for den velduftende parfume Sauvage fra Dior. Men ellers kan du altid få gode råd og vejledning i større butikker med en parfumeafdeling.

Dior Sauvage Eau de Toilette 60 ml. – set til 660 kroner hos Matas.dk.

14. En lækker deodorant 

En deodorant er også altid en sikker vinder, og de findes i mange forskellige prisklasser – prøv for eksempel den fra Nuxe, som klæder alle mænd.

Nuxe 24HR Proctect Deo 50 ml. – set til 125 kroner hos Magasin.dk.

15. Julegave til ham, som plejer sin hud

Går han op i pleje af sin hud, kan du fx give ham noget at skrubbe ansigtet i. Her kan vi anbefale Biotherms ansigtsskrub til mænd. Den renser skånsomt og effektivt huden for snavs og urenheder, så den efterlades frisk og ren. Husk dog at minde ham om, at huden skal have fugtgivende pleje efter rens – endnu en god gaveide lige dér?

Biotherm Homme Basics Line Cleanser.jpg

Biotherm Homme Basics Line Cleanser 125 ml. – set til 220 kroner hos NiceHair.dk.

LÆS OGSÅ: 4 fine pakkekalendere, du selv kan lave

16. Kunst til væggen – den perfekte gave

Har du lyst til at give en mere personlig gave til ham, så han kan mærke, at du virkelig har tænkt over den, så kan noget til væggen være det helt oplagte valg – hvad end det er i form af et maleri eller en plakat.

Vil du give ham en helt unik julegave, er originalkunst selvfølgelig oplagt. Men hvis pengepungen ikke er til det, kan en god julegave til ham måske være, at du får lavet et gentryk af ikoniske billeder, han holder af, fx et billede fra en rejse eller kendt sportsbegivenhed – eller køber en plakat med et motiv, som taler til ham, fordi du ved, han fx elsker naturen.

Alternativt kan du søge efter et litografi, hvor der findes begrænsede optryk. Disse er ofte i en prisklasse, som stadig er til at betale. Blandt andet laver streetart-kunstneren Huskmitnavn med sin ikoniske streg samtidskunst med et legende udtryk, som vi selv ville elske.

Huskmitnavn skovtur picnic.jpg

Litografi ”Picnic” af Huskmitnavn – set til 2.800 kroner hos Huskmitnavn.dk.

17. Fed taske – til jobbet eller rejserne

Hvor end mange mænd ville ønske, at ALT kunne være i deres lommer, så kan det altså ikke lade sig gøre ... En flot taske kan derfor være den ideelle julegave til ham, der mangler et sted at gøre af sin laptop, pung eller briller.

Der findes mange forskellige typer tasker, som kan gøre en cool mand endnu mere cool.

Er han til den smarte bæltetaske, den praktiske rygsæk eller træningstasken, der virkelig kan indeholde noget? Og skal han bruge den til weekendture eller til arbejdet? Det eneste, du skal gøre, er at vælge den rette stil, farve og størrelse.

Vi er faldet for denne unisex-model fra Arket, der både kan fungere til træningstøjet eller som en god rejsetaske til weekenden. Den er lavet i et vandafvisende nylonmateriale, den passer til det danske vejr, og så er den enkel i sit design. Weekendtasken fås i tre farver.

arket taske.jpg

Weekendtaske fra Arket – set til 1.290 kroner hos Arket.

18. Den perfekte computertaske

Er han typen, der ofte har sin bærbare computer med på farten, men ikke noget at transportere den i, findes der masser af lækre bud på en computertasker, hvor stil og praktik går hånd i hånd.

De findes i mange forskellige prisklasser, men hvis budgettet er til det i jagten på en god gave til manden, står Adax bag denne smukke, klassiske model i 100 % læder, som holder i årevis. 

Adax Catania briefcase Axel 15,6.jpg

Catania Computertaske 15,6' fra Adax – set til 1.599 kroner hos Boozt.com.

19. De populære gaver

Du er ikke synderligt overrasket over at se, at manden ønsker sig strømper og underbukser, da du skimmer hans ønskeliste. Det er gaven, du altid kan give – både hvis du er i krise over, hvad han overhovedet skal have – og så fungerer de perfekt som en lille ekstra gave.

uniqlo stroemper.jpg

Farvede strømper fra Uniqlo– set til 39 kroner for et par og 129 kroner for fire par hos Uniqlo.

20. Den perfekte julegave til ham, der elsker fodbold

I disse år er noget så old school som brætspil blevet mere og mere populære – bestemt også til voksne.

Det lille, danske start-up Pundit Games på fire mand har fx udviklet og lanceret fodboldbrætspillet 'Pundit', som er en oplagt gaveidé til de mange fodboldfans derude, som gerne vil udnytte al den ubrugelige fodboldviden, som de aldrig får mulighed for at vise, at de faktisk har. 

Spillet giver mulighed for at dyste med ens fodboldvenner om, hvem der ved mest om fodbold. En perfekt gave, der er perfekt supplement til enhver fodboldaften sammen med vennerne.

pundit.jpg

Originalt Pundit-brætspil – set til 399 kroner på punditgames.dk.

21. Brætspil med fokus på cykelløb

Et andet godt bud, på et superunderholdende brætspil i julegave til ham, er det cykelinspirerede ”Flamme Rouge”, hvor han kan få mulighed for at lufte sin indre sportsdirektør som manager for et cykelhold.

Det er på den ene side tænkt som et klassisk brætspil, men er samtidig lavet, så der er strategiske elementer og mulighed for at skubbe sværhedsgraden op eller ned alt efter præferencer.

”Flamme Rouge”-brætspillet – set til 250 kroner hos Hyggeonkel.dk.

22. Trøje til træning og hverdag

Er han en aktiv mand, der holder af at træne og dyrke sport, er der masser af oplagte muligheder for at give en julegave til ham, som han både vil blive glad for – og se godt ud i.

Vi er fx faldet for denne sweatshirt fra Lacoste, som både kan holde ham varm på løbeturen, men som også vil bidrage positivt til hverdagsgarderoben og hans smarte look.

sweatshirt.jpg

Sweatshirt fra Lacoste – set til 1.000 kroner hos Magasin.dk.

23. En fantastisk gave, som passer til alt

Er han en ægte sneakers-elsker, går du aldrig galt i byen med et par nye til samlingen – sneakers passer til alle mænd i alle aldersgrupper. Du kan gå efter de perfekte løbesko til træningsgarderoben, men mange mænd samler også gerne på sneakers til hverdag, hvor du kan gå efter klassiske modeller fra mærker som New Balance og Asics i fede farver.

Det kunne også være disse farverige sneakers fra Reebok Classics, der kan lyse op på en kedelig tirsdag. De vil være et kæmpe hit, er vi sikre på.

salomon.jpg

XT-6 Sneakers fra Salomon– set til 1.400 kroner hos Stoy.com/dk.

LÆS OGSÅ: Kære brevkasse: Min mand nægter at holde jul

24. En god julegave til ham, der holder af bløde pakker

Den bløde pakke under juletræet er ofte et hit hos de voksne julegæster, og her er manden ingen undtagelse. Når det kommer til tøj, sætter kun fantasien – og økonomien – grænser, så det er helt op til dig, hvad manden, du holder af, vil se godt ud i. 

Vi er ret vilde med denne tidsløse jumper i økologisk bomuldsblanding fra COS, som kan varme ham i de kolde vintermåneder. En lækker julegave i god kvalitet.

strikcardigan.jpg

Ribbed Alpaca-Blend Cardigan fra COS – set til 1.550 kroner hos cosstores.com.

25. Cashmere til halsen

Mangler han noget til at varme halsen, kan den perfekte gave være et lækkert halstørklæde – måske i en god kvalitet som cashmere og i en mere klassisk og tidsløs farve, så han får glæde af det i mange år.

Et varmt halstørklæde et altså med andre ord en perfekt gaveide, som kan holde år efter år.

tørklæde.jpg

Unisex halstørklæde med frysner fra Gobi Cashmere – set til 1.031 kroner hos Gobi Cashmere.

26. En god julegave til ham, der elsker oplevelser

Gode oplevelsesgaver er også en oplagt gaveide. Det kunne være billetter til en koncert med hans yndlingskunstnere, en middag på hans favoritrestaurant, en tur i biografen eller noget, som for alvor får adrenalinen til at banke lidt ekstra i kroppen på ham – en helikoptertur.

Meeen nok er det en sjov og anderledes gaveide, som modtageren sent vil glemme, men det kan også hurtigt blive én af de dyrere. Vi har dog trevlet internettet for gode tilbud, som måske vil kunne gøre gaven mulig. På Oplevelsesgaver.dk kan du købe et gavekort til en 20-25 km flyvetur i en helikopter.

helikoptertur julegave til ham.jpg

Helikoptertur – set til 699 kroner for en 20-25 km flyvetur i helikopter hos oplevelsesgaver.dk.

27. Oplevelse til naturelskeren i alle aldre

Hvis han er typen, der elsker naturen og at være i det fri, kan en julegave til ham også være en sjov klatretur, der kan få hans indre legebarn frem. Det er en unik gave og en sjov oplevelse i én.

Skovtårnet, der ligger syd for Haslev i Gisselfeld Klosters skove på Sydøstsjælland, er et Danmarks nye vartegn. Med en højde på hele 45 meter borer det spiralformede kunstværk sig igennem de tætte trækroner og strækker sit lange skelet højt op over Sydsjællands smukke bøgeskove.

Et gavekort til Camp Adventure kan både veksles til en adgangsbillet til Skovtårnet, en tur i klatrebanerne og en overnatning i glampingtelt med adgang til tårnet ved solopgang og solnedgang.

Skovtårnet julegave til ham.jpgCamp Adventure er en skov-klatrepark beliggende syd for Haslev i Gisselfeld Klosters skove på Sydøstsjælland. (Foto: Frame & Work)

Gavekort til Camp Adventure, hvor du selv bestemmer beløbet  set hos campadventure.dk.

28. En julegave til ham, der gerne vil printe sine billeder

Det kan næsten virke helt forhistorisk at få printet de mange billeder, man har liggende på sin smartphone, men kender du en mand, som holder af de analoge glæder (og som elsker gadgets!), er dette en sjov gave.

Denne kompakte printer er oven i købet ideel at tage med på farten, da den kan udskrive billeder med det samme takket være Wi-Fi-forbindelse og hurtig USB-opladning. Det' da smart, hva'?

Canon-SELPHY-Square-QX10_lead.jpg

Canon SELPHY Square QX10 – set til 999 kroner hos proshop.dk.

29. Dansk gin fra Møns vilde natur

Vi laver SÅ mange gode fødevareprodukter herhjemme, også når det gælder drikkevarer med alkoholprocenter. Holder han af at nyde en god "GT" i ny og næ, kan en fed julegave til ham være nogle skønne dråber – eller faktisk en hel flaske – ægte, dansk gin.

Hos Isle of Møn Spirits laver de gin og snapse af det, som andre betragter som ukrudt: Lokale vildtvoksende urter, planter og rødder, som fx sødskærm og slåen. De tilsætter også kalk fra selveste Møns Klint, da den virker som en smagsforstærker.

Ved du ikke helt, hvilken slags gin han er mest til, kan du starte med dette "smagesæt", hvor han får seks gin-"prøver" på hver 100 ml og seks af deres specialudviklede tonic-vand til at blande op med.

Vi forudser allerede nu, at det bliver et sikkert hit til barskabet hos mange mænd ...

gin.jpg

Isle of Møn Gin Tasting Kit & Dry Tonics set til 625 kroner på isleofmoen.com.

30. Udstyr til hjemmebaren

Er han typen, der går og drømmer om at have sin egen "hjemmebar" med det helt rigtige udstyr, så er et barsæt en oplagt julegave til ham.

Selton er kendetegnet ved sit stilrene design, som falder i manges smag, og de har et væld af udstyr til hjemmebaren, som vil imponere fremtidige gæster på både udseende og smag. Køber du sættet med fem dele, får du en cocktailske, istang, oplukker, målebæger og seks glasbrikker. 

barsaet fra stelton.jpg

Original barsæt fra Stelton, 5 dele set til 1.499 kroner hos Kop&Kande.

31. En god gave til manden, der holder af bobler

Vi skal drikke masser af vand. Det ved de fleste af os godt – og holder manden af bobler i sit vand, kunne du være den, der gav ham mulighed for med sin egen køkkengadget at lave den slags i en lind strøm.

Det bedste er, at den type udstyr faktisk også kan være rigtig flot at kigge på. Så hvis han er til rene linjer og høj kvalitet, vil The Aarke Carbonator være en oplagt julegave til ham.

Deres prisvindende design har været omtalt i internationale udgivelser som Bloomberg, Vogue og Forbes og fås i varianterne: Steel, Matte Black, Black Chrome, White, Copper and Gold.

Aarke Carbonator 3.jpgThe Aarke Carbonator set til priser fra 1.550 kroner på aarke.com.

32. Fuglen, der giver bedre indeklima

Er han gadget-typen, er denne "fugl" et godt bud på en sjov gave. Mød AirBird, en intelligent luftkvalitetssensor, der er udviklet af danske Leapcraft i samarbejde med VELUX og GXN.

Fuglen overvåger indeklimaet i hjemmet, sender data til din smartphone – og sørger dermed for sunde udluftningsrutiner, som i sidste ende sikrer det gode indeklima og velvære i boligen.

Dette er en julegave til ham, som elsker sjove gadgets og smarte designløsninger, der optimerer hverdagen. AirBird® CONNECT leveres med den lille AirBird-fugl og en trådløs gateway, som giver dig mulighed for at se dine luftkvalitetsdata, når den via en app forbindes til din smartphone.

airbird.jpg

Airbird CONNECT – set til 1.999 kroner på getairbird.dk.

33. Det ultimative skostativ

Vi er mange, som kender en ægte sneakers-elsker, der ofte gemmer sine sneakers væk i skabet, eller placerer dem på gulvet, så de er lige til at snuble over. Kender du sådan én, har vi måske fundet det rigtige julegave til ham.

Det kunne være dette flotte skostativ fra RackBuddy, som er et dansk design, der kombinerer deres sans for brug af rå og industrielle vandrør med egetræ.

Du kan vælge imellem natureg, røget eg eller mørk eg – og så findes skostativet i øvrigt i to, tre – eller som her – fire niveauer. Og vi har selvfølgelig valgt det sidste med de fire hylder, som den perfekte julegave til ham: Frem med skoene.

Skostativ rackbuddy.jpg

Rackbuddy Skostativ, fire niveauer i natur eg - set til 3.189 kroner på Rackbuddy.dk.

Anbefalet til dig