Julegaver til hende
Foto: Pr fotos Det er tanken, der tæller - og en god gave behøver bestemt ikke at koste en formue!

Julegaveideer

30 julegaveideer til din veninde til under 100 kroner

Selvom kærligheden er stor, kan inspirationen godt halte nogle gange, når der skal findes gaver til veninden. Har du flere veninder, som skal have en pakke at åbne under juletræet, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor har vi samlet 30 julegaveideer til dig til under 100 kroner med direkte links og butikker, så du kan shoppe dem med det samme.

1. Neglelak

Giv hende en flot neglelak, der kan sætte kulør på hverdagen. Fx en Essie-neglelak i en klassisk rød farve. Set hos Nicehair til 70 kr.

Essie 64 Fifth Avenue.jpg

2. En tur i Tivoli

Giv din veninde en sjov oplevelse - hvor I evt. kan tage afsted sammen. Entré til Tivoli i København for 1 person til 100 kr. her

Tivoli.jpg

3. Eurowoman

Kan din veninde lide at læse, og går hun op i mode, kultur og spændende personportrætter, kan du give hende en gave, som hun faktisk har glæde af i hele tre måneder. Køb tre numre af Eurowoman til 99,95 kr. her.

Eurowoman.jpg

4. Kaffe

Her er en god undskyldning for at lave en fremtidig kaffeaftale med et gavekort til en IceBlend hos Baresso Coffee. Det koster 100 kr. og kan købes her.

IceBlend.jpg

5. Læbestift

Benecos Natural Lipstick har lavet en masse flotte læbestifter af høj kvalitet til kun 70 kr. De kan købes på Nicehair, hvor vi er særligt vilde med den lidt modige farve-neuance "Watermelon".

benecos-natural-lipstick-45-g-watermelon-1.jpg

6. Lyngby lysestage

Klassiskere til hjemmet behøver ikke at koste en formue, som fx denne fine, simple lysestage fra Lyngby Porcelæn set hos Imerco til under 100 kr. her.
lyngby-lysestage-hvid-65-cm.jpg

7. Coffee To Go

Rejsekruset fra Bahne i en klassisk sort farve, så din veninde altid kan tage sin kaffe med på farten. Set til 60 kr. her

Bahne rejsekrus - sort.jpg

8. Puder

H&M Home har lavet flotte pudebetræk i alverdens mønstre og farver. De kan købes i H&M-butikker med en Home-afdeling eller online her.
Velour: 69,95 kr. Blomster: 79,95 kr. Med kvaster: 99,95 kr.

HM puder til under 100 kroner.jpg

9. Krus

Bahne har flere lavet rustikke og søde krus til under 100 kr. Find dem her. De to krus her koster eksempelvis 59,95 kr. stykket.

bahne_broste_copenhagen_krus_.jpg

10. Plakater

Til kun 40 kr. kan du få en fin plakat. Vi er faldet for denne svømmepige fra Vissevasse, men der er mange forskellige motiver at vælge imellem her.

vissevasse_plakat_sv_mmeren_print_illustration_vis.jpg

11. Vinglas

Lav en kærlig hentydning til et fremtidigt glas vin med elegante rødvinsglas fra Erik Baggers glasserie Elegance. De koster 99,95 kr. for 2 stk. hos Imerco og kan findes her.

erik-bagger-as-elegance-roedvinsglas-40-cl-2-stk.jpg

12. Ansigtsmaske

Magasin har lækre ansigtsmasker til enhver hudtype for 40 kr. stykket, hvor du også kan få 3 pakker for 100 kr. We like! Find dem her.

ansigtsmaske magasin.jpg

13. Konjac Sponge

Den populære Konjac Sponge KARMAMEJU renser huden i dybden uden der bruges andre renseprodukter. Den fås hos Magasin til 89 kr. og kan shoppes her.

KARMAMEJU svamp.jpg

14. Læbepomade

Er din veninde typen, der er lidt småafhængig af at have en læbepomade ved hånden, vil hun helt sikkert elske den populære Smith's Rosebud Minted Rose Lip Balm. Den er set til 89 kr. hos Nicehair

smiths-rosebud-minted-rose-lip-balm-22gr-1.jpg

15. Lanter

Levende lys kan være med til at sprede hyggestemning. Disse lanter fra IKEA fås i både sort og i hvid 49 kr. stykket. Den kan bruges indendørs eller udendørs, og du køber den her.

ikea lanterne.jpg

16. Tur på ARoS

Køb entré til ARoS eller et arrangement på museet. Det koster 90 kr., hvis man er under 27 år. Ellers er prisen 120 kr. Du kan købe en billet eller gavekort her.

ARoS_AT_6661-webFoto_Anders_Trærup.png

17. Sportsoplevelser

Køb et årskort til mange forskellige sportsoplevelser i København. Der er bl.a. mulighed for at komme ind og se fodbold, håndbold, volleyball, atletik, bordtennis, squash, svømning, dans, taekwondo og meget, meget mere. Det koster 100 kr. og kan findes her.

GettyImages-1076134768.jpg

18. Ansigtscreme

Lækker pleje til ansigtet behøver ikke at koste en formue. Giv din veninden denne skønne creme fra Decubal, som er særligt velegnet til tør og sart hud.  Den er helt uden farvestoffer, parfume eller parabener, men indeholder til gengæld E-vitamin, der virker blødgørende. Cremen trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke, hvilket gør, at den god at bruge under make-up. Set  til 89,95 kr. på webapoteket.dk.

Decubal Face Cream Krukke.jpg

19. Øreringe

Pilgrim har lavet mange både simple og festlige øreringe til under 100 kr. De kan fås her.
Til venstre: 99 kr. I midten: 89,50 kr. Til højre: 99,50 kr.

Pilgrim-øreringe til under 100 kroner.jpg

 

 

20. Vinteraccessoires

H&M har lavet mange smarte huer, halstørklæder og pandebånd til under 100 kr. Shop dem i din nærmeste H&M-butik eller her.
Hue: 79,95 kr. Halstørklæde: 79,95 kr. Pandebånd: 49,95 kr.

HM hue handsker.jpg

21. Body Butter

The Body Shop er kendt for deres lækre Body Butter, som er en lotion til kroppen. Du kan få den med forskellig duft og i forskellige størrelser. For eksempel med kokos til 50 kr. for 50 ml i en The Body Shop-butik eller her.

coconut-nourishing-body-butter-.jpg

22. Undertøj

Såfremt du kender størrelsen på din venindes jeans, kan du forære hende fine, blonde-hipsters fra H&M til 99 kr. for tre styks. De kan købes her.

HM underbukser.jpg

23. Body mist-parfume

Body Mist er lette parfumer, som kan sprayes på hele kroppen. De findes i forskellige dufte med 100 ml. i hver. For en frisk citrus-inspireret duft anbefaler vi Pink Grapefruit Body Mist fra The Body Shop til 100 kr. her.

pink-grapefruit-body-mist-.jpg

24. Sengetøj

Giv et lækkert sengesæt fra Jysk til under 100 kr. Dette fine sæt med blomster koster eksempelvis kun 50 kr. Du kan finde det her og samtidig se det store udvalg til under 100 kr.

Jysk sengetøj.jpg

25. Plaider

IKEA har lavet flere fine tæpper, som både pynter i sofaen og på sengen, mens det varmer. Du kan få flere til under 100 kr. her. Vi har et godt øje til dette rødbrune med hvide striber kaldet TUVALIE af 100 % bomuld til 79 kr.

tuvalie-cotton-throw-ikea.jpg

26. En god bog

Et oplagt valg til en god veninde er bogen "Min geniale veninde" om det livslange og til tider komplicerede venskab mellem Elena og Lila. Handlingen udspiller sig i Napoli, og tager sin begyndelse i 1950'erne, Bogen er den første i en serie af fire bøger af Elena Ferrante. Set til 99,95 kr. hos Bog & Idé.

Min geniale veninde.jpg

LÆS OGSÅ: Den ultimative bogguide: Disse fantastiske bøger, du bør give i gave

27. Vandretur i København om natten

Gå i natmændenes fodspor rundt i Københavns gader og opdag en side af danmarkshistorien, som i mange år har være glemt. Prisen for én person er 100 kr., og gavekortet kan købes her.

natmandstur.jpg

28. Hovedtelefoner

Giv et par gode høretelefoner i sort fra JBL. Set hos Elgiganten til 99 kr. her

JBL in-ear hovedtelefoner.jpg

29. Vaser

House Doctor har lavet flere smukke og farverige vaser til boligen til under 100 kr. Vi er faldet for den røde RUKA-vase, som kan købes til 90 kr. på Livingshop her.

House_Doctor_Vase_rød.jpg

30. Chokolade

Summerbird har flere flotte gaveæsker med kvalitetschokolade. Du kan købe dem i en Summerbird-butik eller her. Forkæl hende eksempelvis med denne æske med fire forskellige petit four lavet i økologiske chokolade og med smagen af marcipan, appelsin, karamel, mandler og lakrids.

summerbird_petit_four_4_3025-p.jpg

LÆS OGSÅ: Julegavestress? Du kan stadig nå det

LÆS OGSÅ: Gave til hende: Se listen med skønne gaver til kvinder i alle aldre

LÆS OGSÅ: Den ultimative bogguide: Fantastiske bøger, du bør give i gave

Giv et abonnement i julegave

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Julegaver, Jul og Gaver til hende