Gave til veninde
Foto: PR En god gave til din veninde koster ikke nødvendigvis en formue!

Gave til veninde

30 julegaveideer til din veninde til under 100 kroner

En julegave til din veninde behøver ikke fuldstændig at vælte budgettet. Vi har fundet 30 skønne bud på store og små ting, som kan vække glæde – og så koster de alle under 100 kroner.

En personlig gave til veninden, der betyder så meget for dig i hverdagen, kan godt lade sig gøre – også uden at din pung bliver helt tom bagefter. Har du flere veninder, som skal have en pakke under juletræet, kan det også hurtigt blive en dyr fornøjelse. 

LÆS OGSÅ: Stor gaveguide: 40 gaver til hende

Men selvom kærligheden er stor, kan inspirationen godt halte nogle gange. Derfor har vi samlet 30 julegaveideer til under 100 kroner med direkte links og butikker, så du kan shoppe med det samme.

1. Neglelak

Giv hende en flot neglelak, der kan sætte kulør på hverdagen. Fx en Essie-neglelak i en klassisk rød farve. Set hos Nicehair til 89 kroner.

Essie 64 Fifth Avenue.jpg

2. Bjørn Wiinblad lysestage

Klassiskere til hjemmet behøver ikke at koste en formue, som fx denne fine, simple fyrfadslysestage fra Bjørn Wiinblad set hos Imerco til under 100 kr.
Bjørn Wiinblad Fyrfadsstage Linette.jpg

3. Talk Town - Historier, du ikke kan slippe

Kan din veninde lide at fordybe sig i emner inden for livsstil, parforhold og sundhed, og går hun op i mode, kultur og spændende personportrætter og vigtige fortællinger, kan du give hende en gave, hun har glæde af i en hel måned. Nemlig hundredevis af spændende podcastudsendelser, som hun kan stikke i ørerne og lytte til, når hun skal slappe helt af, ordne praktiske ting eller er på farten. 

Appen Talk Town indeholder podcasts fra kendte medier som Eurowoman, ALT for damerne, Vores Børn, FIT Living – og fra os her på ALT.dk. Og der kommer nye podcast op hver uge! 

Køb en måneds abonnement til Talk Town til 59,95 kroner her. (Du får 14 dages gratis prøveperiode og derefter er prisen 59 kr. om måneden – uden binding.)

Talk Town nyt logo.jpg

4. Kaffe

Her er en god undskyldning for at lave en fremtidig kaffeaftale med et gavekort, som kan anvendes i alle Lagkagehusets butikker i Danmark. Du vælger selv beløbet og kan finde butikker at købe det i her.

kaffe lagkagehuset.jpg

5. Læbestift

Benecos Natural Lipstick har lavet en masse flotte læbestifter af høj kvalitet til kun 69 kroner. De kan købes på Nicehair, hvor vi er særligt vilde med den lidt modige farve-nuance "Watermelon".

benecos-natural-lipstick-45-g-watermelon-1.jpg

6. Sjov "5-kamp" på Bakken

Giv din veninde en virkelig sjov og muligvis også ret anderledes oplevelse, end hvad I plejer at lave sammen. Det kan fx være en tur på Bakken, verdens ældste forlystelsespark med gratis entré, hvor du kan forære hende et gavekort til "Bakkens 5-kamp", så I (kærligt) kan dyste mod hinanden i fem forskellige spil, som I selv udvælger blandt de mange muligheder, du kan læse om her

Gavekort til "Bakkens 5-kamp" til 100 kroner per person.

Bakken gavekort Rutschebane.jpgBakken ligger i Dyrehaven lidt nord for København. (Foto: PR/Bakken)

7. Coffee To Go

Rejsekruset fra Bahne i en klassisk sort farve, så din veninde altid kan tage sin kaffe med på farten. Set til 59,95 kroner her

Bahne rejsekrus - sort.jpg

8. Puder

H&M Home har flotte pudebetræk i alverdens mønstre og farver. Vi er faldet for dette til 79,95 kroner, der kan købes i H&M-butikker med en Home-afdeling eller online her.

Pude HM 100 kroner.jpg

9. Fin krukke

Bitz Kusintha-krukken vil pynte i de fleste hjem og har mange anvendelsesmuligheder, lige fra opbevaring til en vase med friske grene eller som lysestage. Krukken er 17,5 cm, fremstillet i genbrugsglas og fås i flere farver, hvor vi er glade for denne i amber. Men bedst af alt er prisen til 99,95 kroner set hos Kop & Kande.

Bitz Kusintha krukke 17,5 cm amber.jpg

10. Plakater

Til kun 40 kroner kan du få en fin plakat. Vi er faldet for denne svømmepige fra Vissevasse, men der er mange forskellige motiver at vælge imellem her.

vissevasse_plakat_sv_mmeren_print_illustration_vis.jpg

11. Champagneglas

Napoleon Bonaparte var kendt for at have sagt: "Champagne! I sejr fortjener en det, i nederlag man har brug for det.” Og det budskab er måske netop dét, man gerne vil dele med en rigtig god veninde! Lav en kærlig hentydning til fremtidige glas med bobler med dette smukke champagneglas fra Luigi Bormioli Prestige Champagneglas. Det koster 99,95 kroner stykket hos Imerco og kan findes her.

Luigi Bormioli Prestige Champagneglas.jpg

12. Ansigtsmaske

Koreanske Mizon er verdenskendte for deres mange forskellige ansigtsmasker til enhver hudtype. Hos Dermaspace.dk koster de 29 kroner stykket, så du kan også overveje at give tre pakker for under 100 kroner. We like! 

Mizon Mask 100 kroner.jpg

13. Konjac Sponge

Den populære Konjac Sponge KARMAMEJU renser huden i dybden uden, at der bruges andre renseprodukter. Den fås hos Magasin til 89 kroner og kan shoppes her.

KARMAMEJU svamp.jpg

14. Læbepomade

Er din veninde typen, der er lidt småafhængig af at have en læbepomade ved hånden, vil hun helt sikkert elske den populære Smith's Rosebud Minted Rose Lip Balm. Den er set til 99 kroner hos Nicehair

smiths-rosebud-minted-rose-lip-balm-22gr-1.jpg

15. Lanterner

Levende lys kan være med til at sprede hyggestemning. Disse lanterner fra IKEA fås i både sort og hvid til 49 kroner stykket. Den kan bruges indendørs eller udendørs, og du køber den her.

ikea lanterne.jpg

16. Tur i teatret

Kom væk fra skærmen og giv et økonomisk tilskud til en tur i teatret. Din veninde kan selv vælge præcis den forestilling, hun har lyst til at opleve fra deres program, når du giver et gavekort til Det Kongelige Teater til 100 kroner, som du kan købe på gogift.dk

teater gavekort.jpgI sæsonen 2019/2020 kan Snedronningen opleves på Det Kongelige Teater. (Foto: Per Morten Abrahamsen)

17. Sportsoplevelser

At se andre få sved på panden kan også være en gave! Køb et årskort, så hun får adgang til en række forskellige sportsarrangementer på eliteplan i København. Der er fx mulighed for at se fodbold, håndbold, volleyball, atletik, bordtennis, squash, svømning, dans, taekwondo og meget mere. Det koster 100 kroner og findes her.

GettyImages-1076134768.jpg

18. Ansigtscreme

Lækker pleje til ansigtet behøver ikke at koste en formue. Giv din veninde denne creme fra Decubal, som er særligt velegnet til tør og sart hud. Den er uden farvestoffer, parfume og parabener, men indeholder til gengæld E-vitamin, der virker blødgørende. Cremen trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke, hvilket gør, at den er god at bruge under make-up. Set til 89,95 kroner på webapoteket.dk.

Decubal Face Cream Krukke.jpg

19. Øreringe

Pilgrim har mange bud på både simple og festlige øreringe til under 100 kroner. De kan fås her.

T.v: Øreringe Tilly 79 kroner. Midt: Øreringe Ava 99 kroner. T.h: Øremanchet Winter 99 kroner.

Øreringe pilgrim 1000 kroner.jpg

20. Vinteraccessoires

H&M er gode til smarte huer, halstørklæder og pandebånd til under 100 kr. Shop dem i din nærmeste H&M-butik eller her.

Hue: 69,95 kroner. Halstørklæde: 79,95 kr. Pandebånd: 69,95 kr.

HM strik 100 kroner.jpg

21. Body Butter

The Body Shop er kendt for deres lækre Body Butter, som er en lotion til kroppen. Du kan få den i mange forskellige dufte og forskellige størrelser. For eksempel med kokos til 45 kroner for 50 ml. i The Body Shop-butik eller her.

coconut-nourishing-body-butter-.jpg

22. Tre "VORES BØRN" sendt lige til døren

Er din veninde gravid eller mor til mindre børn i alderen mellem nul og 12 år? Så kan du give hende en gave, der ligefrem vækker glæde i et halvt år. Hver anden måned udkommer magasinet VORES BØRN - og for blot 99 kroner kan du købe tre udgaver, som vil blive sendt direkte hjem til din veninde.

Her kan hun blive klogere af guides, tests og råd fra landets førende eksperter; få gode råd til parforholdet og bliv inspireret af andres valg og måder at leve deres liv på. Køb tilbuddet her.

Vores børn 100 kroner.jpg

23. Rudolph Care Mist Delight

Denne Mist Delight er en blid ansigtsmist, der opfrisker og tilfører huden fugt. I denne størrelse kan din veninde have den med i tasken og give sig selv et pift i løbet af dagen for et instant boost af fugt og energi. Og så er den oveni 100 procent økologisk - og koster 85 kroner i Magasin.

Rudolph Care mist.jpg

24. Sengetøj

Giv et lækkert sengesæt fra Jysk til under 100 kr. Dette fine sæt med naturmønster koster eksempelvis kun 75 kroner. Du kan finde det her og samtidig se det store udvalg til under 100 kr.

Jysk sengetøj 100 kroner.jpg

25. Plaider

IKEA har lavet mange fine tæpper, som både pynter i sofaen og på sengen. Du kan få flere til under 100 kroner her. Vi har et godt øje til dette mørke blågrønne med hvide striber kaldet TUVALIE af 100 procent bomuld til 89 kroner.

tuvalie plaid ikea.jpg

26. En god bog

Et oplagt valg til en god veninde er bogen "Min geniale veninde" om det livslange og til tider komplicerede venskab mellem Elena og Lila. Handlingen udspiller sig i Napoli og tager sin begyndelse i 1950'erne. Bogen er den første i en serie af fire bøger af Elena Ferrante. Set til 89,95 kroner hos Gucca.

Min geniale veninde.jpg

LÆS OGSÅ: Den ultimative bogguide: Disse fantastiske bøger, du bør give i gave

27. Vandretur i København om natten

Gå i natmændenes fodspor rundt i Københavns gader og opdag en side af danmarkshistorien, som i mange år har være glemt. Prisen for én person er 100 kroner, og gavekortet kan købes her.

natmandstur.jpg

28. Hovedtelefoner

Elsker hun at høre podcasts eller have god musik i ørerne, så giv et par gode høretelefoner i sort fra JBL. Set hos Elgiganten til 99 kroner her.

JBL in-ear hovedtelefoner.jpg

29. Vaser

House Doctor har lavet flere smukke og farverige vaser til boligen, og vi er især fan af denne bordeaux-farvede RUKA-vase, som kan købes til 100 kroner på Livingshop her.

House_Doctor_Vase_rød.jpg

30. Send chokolade

Det er jo ikke sikkert, at du når at ses med din veninde i julen. Men så kan du overraske hende ved at sende en gaveæske med de lækreste chokolader. Hos Summerbird har de en gaveæske til 100 kroner som kan bestilles online og sendes inden for 24 timer her

Summerbird cholkolade 100 kroner gavekort.jpg

LÆS OGSÅ: Gave til hende: Guide til skønne gaver til kvinder i alle aldre

LÆS OGSÅ: Den ultimative bogguide: Fantastiske bøger, du bør give i gave

Se, hvad vi ellers skriver om: Julegaver, Jul og Gaver til hende