Snør skoene og vær med til at give børn en tryg skoledag
Ecco Walkathon

Snør skoene og vær med til at give børn en tryg skoledag

Gå med i dette års Ecco Walkathon – det er sundt, hyggeligt og støtter en god sag, nemlig udsatte børn i Cambodja.

Og der er brug for pengene, for i Cambodja lever mange nemlig i ekstrem fattigdom, og det rammer især børnene. Hvert fjerde barn er underernæret og kun fire ud af ti børn går i skole i mere end seks år.

Med pengene fra ECCO Walkathon hjælper SOS Børnebyerne fattige, cambodianske børn i skole, og sidste år betød det, at 130 børn blev sikret skolegang.

Udover at sikre skolegang for de udsatte børn i Cambodja, arbejder SOS Børnebyerne også sammen med det cambodianske skolevæsen om at gøre undervisningen endnu bedre, så børnene kan lære mere end det helt basale.

Pengene som bliver gået ind ved dette års ECCO Walkathon vil betyde, at udsatte børn i byen Battambang får skolelegater, så de kan lære at læse, regne og få gode skolekammerater – alt sammen en del af et godt børneliv, men også vigtigt for børnenes muligheder for et godt og stabilt liv som voksne.

SOS Børnebyerne er verdens største private humanitære børneorganisation. Organisationen har som mål at hjælpe udsatte og forældreløse børn i hele verden. I dag arbejder organisationen i 133 lande og hjælper flere end to millioner mennesker til stabile levevilkår, sådan at situationen, for ikke mindst familiernes børn, forbedres signifikant.

Vil du være med til at hjælpe flere børn i skole? Så køb en billet og gå med til ECCO Walkathon, så også børnene i Cambodja kan gå en bedre fremtid i møde.

 

  • 18. udgave af ECCO Walkathon finder sted i København d. 10. september, Odense d. 23. september, Aalborg den 30. september og Kolding d. 14.oktober.
  • For hver km deltagerne går, donerer ECCO 7,5 kr. til enten SOS Børnebyerne eller Hjerteforeningen.
  • Sidste år gik mere end 15.000 danskere med og samlede over én million kroner ind
  • Billetter kan købes på www.eccowalkathon.dk.  
Se, hvad vi ellers skriver om: Forbrænding, Gåture og Motivation