SPONSORERET indhold

Video: Sådan sniger du dig væk fra en sovende baby

Vi forældre har flere tricks i ærmet, når det gælder om at komme fuldstændig lydløst væk fra vores sovende unger. Et forældrepar har lavet en video, der viser fire klassiske manøvrer.

Af:: Cecilie Møller Rasmussen, december 2014
12. dec. 2014 | Børn | Vores Børn

Det er aften, og du har endelig efter aftenens putteritual fået guldklumpen til at ligge og slumre i en fredfyldt søvn. Det kan for nogle forældre tage op til halvanden time, så du ånder lettet op, når der endelig er fred på babyfronten.

Nu opstår det klassiske dilemma: Skal du blive liggende ved siden af, eller kan du snige dig forbi, uden at vække dit barn?

Medmindre du selv er søvnig, vil du højst sandsynligt prøve at liste ud af rummet, og her opstår dilemma nummer to. Hvordan gør du lige det?

Amerikanske Ester Anderson og hendes mand kommer dig her til undsætning. De har lavet en video over tre klassiske undvigemanøvre med navne såsom “the ninja” og “the creaky floor”.

Vi kan i hvert fald godt genkende trickene og følelsen af, at panikken straks breder, i samme øjeblik man sætter foden ned i på et knirkende bræt eller kommer til at bumpe ind i noget på vej ud.

LÆS OGSÅ: Video: Sådan ser en morgen ud, når man har en baby

LÆS OGSÅ: 5 klassiske søvnproblemer – her er løsningen!

LÆS OGSÅ: Må baby sove i dobbeltsengen?