pasta med fisk

Pasta med rejer & blæksprutter

Alt godt fra havet.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    510 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    53 %

4

Ingredienser

  • 300-350 g linguine eller conchiglie
  • ca. 1 dl kogevand fra pastaen
  • 2 spsk olivenolie
  • 1-2 udkernede finthakkede chilier
  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • 250-300 g blæksprutterør i små stykker
  • 250 g store rejer
  • salt, peber
  • limesaft
  • 2-3 spsk hakket koriander + ekstra til pynt og servering

Sådan gør du:

  1. Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af kogevandet. Varm olien i en stor sauterepande, og svits chili og hvidløg heri 1-2 minutter. Kom blæksprutterne i, og steg dem med under omrøring i et par minutter, før rejerne vendes i. Tilsæt lidt af kogevandet fra pastaen, og vend derefter pastaen i. Varm det hele igennem, og smag til med salt, peber, limesaft og hakket koriander. Top med ekstra koriander ved servering.