asiatisk wok mad

Inspiration til i aften: Asian wok

Masser af smag af asian

4

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1-2 stilke knust citrongræs (se tip)
  • 1 spsk finthakket ingefær
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 udkernet, finthakket chili
  • 500 g kyllingefilet i pænt store tern
  • 1-2 courgetter i stave
  • salt, peber
  • 1 dåse kokosmælk light
  • frisk mynte
  • 400 g fuldkornsris

Sådan gør du:

  1. Varm olien i en wok og svits citrongræs, ingefær, hvidløg og chili heri under omrøring i ca. 1 min. Kom kyllingekødet i wokken og brun det godt på alle sider, før courgetterne kommes ved. Krydr med salt og peber, hæld kokosmælk over og lad det hele snurre i 8-10 minutter. Smag til med yderligere krydderier samt masser af frisk mynte og chili og server med fuldkornsris.
  2. Tip! Det er kun den nederste kødfulde del af citrongræsset, der bruges.
  3. Energi pr. person: 680 kcal, fedt 30%, protein 22%, kulhydrat 48%