Bagels med fiskefrikadelle

Bagels med fiskefrikadelle

Man kan sagtens spise fiskefrikadeller i bagels - prøv bare!

4 personer

Ingredienser

  • Bagels med fiskefrikadelle
  • Fiskefars:
  • 500 g lyssejfilet, mørksej el. torsk
  • 1½ tsk. salt
  • 1 æg
  • 1½ dl mælk el. fløde
  • 2 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. revet løg
  • peber
  • olivenolie og smør til stegning
  • citronbåde
  • Dressing:
  • 100 g græsk yoghurt
  • 4 spsk. pickles
  • salt, peber
  • evt. karry
  • Fyld:
  • 200 g revet gulerod dryppet med citronsaft
  • 100 g snittet spidskål
  • Tilbehør:
  • grønsagsstænger

  1. Form 8 flade ”bøffer”. Steg dem på enpande i olie.
  2. Blend pickles til fin mos, og rør det i yoghurten.Smag til med salt og peber og evt. lidtkarry.
  3. Lun bollerne, og flæk dem. Fyld bollernemed revet gulerod, fintsnittet spidskål, fiskebøffersamt dressing.