-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Bagt torsk med linser, porre & æble
Fisk uden ben i på den nemme måde.
4
Ingredienser
- 600-700 g torskefilet i 8 pæne stykker
- 2 tsk citronolivenolie til pensling
- salt, peber
- evt. lidt sød chili
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk smør
- 2-3 snittede porrer
- 1 æble
- 100 g grønne linser
- 1 bdt. dild
- lime
Sådan gør du:
- Læg torskefileterne på en plade med bagepapir, pensl dem med citronolivenolie, og drys salt, peber og lidt sød chili på. Bag dem i ovnen ved 200° i ca. 12 min., til de er faste.
- Kog linserne efter anvisningen på pakken, lad dem dryppe af. Varm olie og smør i en stor sauterepande, og sauter porrer og æble heri under omrøring. Bland linserne ved, og sauter videre i nogle minutter. Smag til med salt, peber, citron samt dild, og server den til fisken med lime.
- Energi pr. person: 370 kcal, fedt 28%, protein 46%, kulhydrat 26%