bagt fisk

Bagt torsk med parma & porrer

Så er der fisk på menuen

4

Ingredienser

  • 4 x 125 g torskefilet/torskeloins
  • 1 spsk olie
  • salt, peber
  • 4 skiver parmaskinke
  • lidt sukker
  • Cremede porrer:
  • 3 snittede porrer
  • 2 tsk smør/olivenolie
  • 1 tsk grøn madagsacarpeber
  • 1,5-2 dl 8% madlavningsfløde
  • 200-250 g grønne bønner
  • mynte
  • 300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Læg fiskestykkerne på en plade med bagepapir, pensl den med olie og drys salt og peber på. Læg skinkeskiverne på den anden halvdel af bagepladen og drys en anelse sukker på.
  2. Bag fisk og skinke ved 200° i 12-15 minutter, til fisken er gennembagt og skinken sprød. Sauter porrerne i en gryde med smør, tilsæt madagascarpeber samt fløde og lad porrerne snurre, til de lige netop er møre. Smag til med salt og peber. Kog bønnerne i 4-5 min. i letsaltet vand, afdryp og hold dem varme. Server fisken med den sprøde skinke, cremede porrer, bønner og mynte samt fuldkornsbrød.
  3. Energi pr. person: 480 kcal, fedt 24%, protein 32%, kulhydrat 44%