Braiseret kylling

Braiseret kylling med grønsager

Simremad kan heldigvis også laves i en fart.

4

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • salt, peber
  • timian eller rosmarin
  • 1 spsk olie til bruning
  • 1 hakket løg
  • 1-2 hakkede courgetter
  • 1 spsk olivenolie
  • 350 g babykartofler i halve
  • 2,5-3 dl grønsagsbouillon
  • 1 fuldkornsbaguette

Sådan gør du:

  1. Skær kyllingebrysterne i halve. Krydr med salt, peber og timian eller rosmarin, og brun kødet godt på alle sider. Tag det derefter op. Sauter løg og courgetter i olivenolie, tilsæt kartofler, og sauter yderligere i et par minutter. Hæld bouillon ved, læg kyllingekødet ovenpå sammen med kviste af timian eller rosmarin. Lad det hele simre under låg i 12-15 minutter, til kartoflerne er møre og kødet stegt. Server med baguette.
  2. Energi pr. person: 490 kcal, fedt 27%, protein 29%, kulhydrat 44%