-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Brownie i to lag
En meget drøj kage med en intenschokoladesmag.
60 stk.
Ingredienser
- Mørkt lag:
- 200 g mørk chokolade,
- 60% kakaoindhold
- 125 g smør
- 300 g sukker
- 3 æg
- 160 g hvedemel
- 3/4 tsk. bagepulver
- 30 g kakaopulver
- Lyst lag:
- 125 g smør
- 200 g hvid chokolade, gerne Lindts eller Valrhona
- 200 g sukker
- 3 æg
- 150 g hvedemel
- 3/4 tsk. bagepulver
- Foer en firkantet form på 20 x 30 cmmed bagepapir.
- Smelt mørk chokolade og smør sammeni en gryde ved svag varme. Afkøl det, tildet er lunkent. Rør sukker og æg i. Blandhvedemel, bagepulver og kakaopulver, ogbland det i. Lav den hvide dej på sammemåde.
- Kom først det mørke lag i bunden af formen.Fordel det hvide lag over. Bag kagenved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 1time og 15 min. Dæk kagen med alufoliede sidste 20 min., så den ikke bliver formørk. Lad kagen afkøle i formen. Skær udi små tern.