4 pers.

Ingredienser

  • 500 g hakket, magert oksekød
  • salt, peber
  • 4 burgerboller
  • 2 hårdkogte æg
  • 4 spsk. Hellmann’s mayonnaise
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. tomatpure
  • salt og peber
  • 8 salatblade
  • 4 skiver ananas, frisk eller fra ds.
  • Kogte eller syltede rødbeder i skiver

  1. Ælt kødet med salt og peber, og form 4 flade bøffer ca. 1 cm tykke. Læg dem på grillen, og steg dem på begge sider. Flæk bollerne, og grill dem.
  2. Skær æggene i skiver. Rør mayonnaise med hvidløg og tomatpure, og smag til med salt og peber. Smør noget af det på bollerne. På hver underbolle lægges salatblade og en bøf. Nu en skive ananas efterfulgt af skiver af rødbede og til sidst æg. Kom resten af dressingen over, og læg bolletoppen på. Svær at spise på en pæn måde, men sådan er det bare med burgere.