-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Cashew-kakao
Supernem og mættende kakaobombe. God når jeg er lækkersulten, og det skal gå stærkt.
Ingredienser
- 3-4 glas
- ½ dl cashewnødder
- 2-3 bløde dadler
- 2 spsk kakao
- 1 tsk maltpulver
- 1 tsk vaniljepulver
- ½ avocado
- 4-5 dl iskoldt vand
Sådan laver du cashew-kakao:
- Blend hele balladen i en blender. Kom måske 3-4 dl vand i til at starte med, så du bedre kan justere tykkelsen. Jeg blender i cirka 1 minut.
- Nyd den med eller uden isterninger.
PRØV OGSÅ: Frugtsalat med skyr og spød boghvede