-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Chili con chicken
Spicy & lækker hverdagsmad.
4
Ingredienser
- 400-500 g kyllingebryst
- 1 spsk olie
- 2 hakkede løg
- 1 chili
- 1-2 tsk røget paprika
- 1-2 tsk ristet spidskommen
- 2 udkernede, hakkede peberfrugter
- 2 dåser flåede, hakkede tomater
- evt. lidt bouillon
- 1 dåse skyllede, afdryppede kidneybeans
- 125 g grønne bønner
- 3 spsk chokoladenibs
- salt, peber
- koriander
- 4 fuldkornstortillaer
- Sådan gør du: Skær kyllingekødet i pænt store tern.Varm olien, og sauter løg og chili heri. Tilsæt kyllingekødet, og lad det tage farve. Drys paprika og spidskommen over, bland peberfrugterne ved, og svits det hele i nogle minutter. Tilsæt tomater samt lidt bouillon, og lad det hele snurre i 5-6 minutter. Bland de røde og grønne bønner i retten sammen med chokoladenibs, salt og peber, og lad retten snurre ca. 15 minutter. Smag godt til med yderligere krydderier, og server chilien med lune tortillaer og frisk koriander.
- Energi pr. person: 460 kcal, fedt 28%, protein 30%, kulhydrat 42%