-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Dessertlagkage med kaffe og kaluha
Dessertlagkage med kaffe og kaluha - god til kaffen.
10-12 personer
Ingredienser
- Dessertlagkage med kaffe og kaluha
- 3 lagkagebunde (købes evt. færdigbagte):
- 4 æg
- 125 g sukker
- 100 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- evt. lidt smør til formen
- 2 dl kaffe
- 1 dl kaluha eller anden kaffelikør
- Kaffecreme:
- 1 dl piskefløde
- 2-3 spsk. pulverkaffe
- 4 dl piskefløde
- 200 g valnøddekerner
- Glasur:
- 3-4 dl flormelis
- 4-5 spsk. stærk sort kaffe
- Pynt:
- ca. 12 stk. valnøddekerner
- Lagkagebunde: Pisk ægog sukker i ca. 10 min., tildet bliver stift. Bland mel ogbagepulver, sigt det og venddet forsigtigt i æggemassen.Hæld dejen i tre smurtelagkageforme.
- Bag i ca. 15 min. i en 175grader varm ovn. Afkøl kagebundenepå en bagerist.
- Kaffecreme: Rør piskeflødesammen med kaffepulver, oglad det trække i ca. 1 time.Bland med 4 dl piskefløde, ogpisk til skum. Smag til medflormelis, og vend hakkedevalnødder i.
- Læg en bund på et kagefad.Stænk bunden med enblanding af kaffe og kaluha.Læg halvdelen af kaffecremenoven på, stænk endnu enlagkagebund, herefter nyt lagcreme og slut af med en lagkagebundøverst. Stænk medden sidste kaffe og kaluha.
- Rør flormelis og kaffe tilen tyktflydende konsistens.Smør et jævnt lag på toppenaf lagkagen, og pynt medvalnødder.