-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Duften af friskbagt brød: 6 nye opskrifter
„At bage brød og kager er for mit vedkommende ren arbejdsglæde," siger Trine Hahnemann. Her får du seks af hendes favoritter på sundt & lækkert brød med masser af smag + byens bedste pizza.
Klik på linkene og få masser af inspiration til din næste hverdagsret:
Speltfocaccia med frugt og nødder
Spelttærte med røget laks og asparges
Nordisk pizza med grønkål og kartofler
Hvem: Trine Hahnemann er kok, madskribent og indehaver af Hahnemanns Køkken, der dagligt står bag 3.000 virksomhedsfrokoster i Storkøbenhavn.
„Det er en passioneret rejse at begynde at bage, og selv om jeg har bagt i mange år, har det udviklet sig utroligt hen over årene. Jeg har knyttet stærke venskaber som følge af min bagning, og vi deler med begejstring vores viden, vores seneste opskrift og vores kærlighed til brød. Samtidig kan jeg, når jeg står alene i mit køkken med en dej og ælter den stille og roligt, til jeg synes, den er helt perfekt, få følelsen af fuldkommen lykke”.
Om bogen: Trine Hahnemann deler ud af mere end 100 af sine allerbedste opskrifter på brød og kager. Det er moderne, stilen er nordisk, og opskrifterne kommer vidt omkring fra chokoladeboller til vandbakkelse, fra speltfocaccia med frugt og nødder til klassisk kernerugbrød.
Brød og kager, Trine Hahnemann, Politikens Forlag, 250 kr.