-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Friske jordbær med mascarponecreme
Brug de søde, danske jordbær i denne lækre dessert.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: ca. 30 min.
- 500 g friske jordbær
- Mascarponecreme:
- 2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
- 2 spsk. rørsukker
- 3 past. æggehvider (evt. pasteuriserede)
- 1 spsk. rørsukker
- 3 spsk. Asti (eller citronlikør)
- 200 g mascarpone
- Creme:Pisk æggeblommer med sukker, til de er lyse og cremede.
- Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker, og pisk igen, til de er blanke.
- Rør Asti og mascarpone sammen, og vend forsigtigt æggeblommer og derefter æggehvider i.
- Skyl forsigtigt jordbærrene, og fjern stilkene. Skær bærrene i både eller skiver, og servér dem med mascarponecremen.