-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Græsk valnøddebrød
Et rigtig godt, groft brød med finvalnøddesmag. lækkert til ostog som madbrød.
2 stk.
Ingredienser
- 25 g gær
- 1½ dl yoghurt
- 1½ dl vand
- 1½ tsk. salt
- 75 g finthakkede valnødder
- 200 g fuldkornshvedemel
- ca. 200 g hvedemel
- æg til pensling
- Pisk gær, yoghurt, vand, saltog valnødderne sammen medfuldkornsmel og ca. 100 g hvedemel.lad dejen stå en timestid, lunt og tildækket.
- Ælt dejen færdig med meremel, klap den ud til en firkant,del den i to, og fold de to stykkeret par gange til små, firkantedebrød. læg dem på pladentil efterhævning i ca. 25 min.,pensl med sammenpisket æg,og bag brødene ved 225 gr. ica. 20 min.