salat med bresaola og gedeost

Gratineret gedeost, salat & bresaola

Prøv denne lækre salat med gedeost og bresaola fra Michelinkokken Kasper Rune Sørensen nye kogebog

Ingredienser

  • 25 g gedeost
  • 15 g daggammelt brød
  • 85 g bresaola
  • Salat:
  • 50 g rucola
  • 50 g babyspinat
  • 50 g grønne asparges
  • 50 g gulerod
  • dild
  • 1 tsk olivenolie
  • æbleeddike
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skær gedeost i skiver og fordel over brødet. Gratinér i ovnen ved 180° i ca. 5-7 minutter. Skyl og slyng rucola og spinat. Skær den tørre rodende af aspargesene og skyl resten. Skræl og skyl gulerod. Skær gulerod og asparges i strimler. Skyl, slyng og pluk dild. Vend det hele sammen med olie, lidt eddike, salt og peber. Anret bresaola omkring de lune brød og spis en salat til.
  2. TIP! Uden for den danske aspargessæson kan man bruge jordskokker, de giver en god sprødhed i salaten, hvis ikke man vil bruge udenlandske asparges.
  3. Energi pr. person: 332 kcal, fedt 39%, protein 42%, kulhydrat 19%