-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Grillede grønne asparges med vinaigrette og hytteost
Forårets fineste grøntsag får en fantastisk smag af at komme på grill. Server med en god vinaigrette.
Ingredienser
- 1-2 bundter grønne asparges
- 1 skalotteløg
- 8 cornichoner
- 1½ spsk kapers
- 1 lille bundt kørvel
- ½-1 potte basilikum
- 1 tsk dijonsennep
- ½ citron, saft heraf
- 1 spsk eddike, f.eks. æbleeddike
- 2 spsk olivenolie
- 100 g rygeost
Sådan gør du
- Knæk den træede del af bunden på de grønne asparges, og kasser dem. Vend asparges med lidt olivenolie, salt og peber. Grill dem 2 minutter på hver side. Anret asparges på et fad.
- Pil og skær skalotteløget i tynde skiver. Hak cornichoner og kørvel groft, og pluk basilikummen. Rør dijonsennep med citronsaft, æbleeddike, cornichoner, kapers, olivenolie, salt og peber.
- Hæld dressingen over aspargesene, og drys med skalotteløg, kørvel og basilikum. Kom små teskefulde af rygeost ved aspargesene, og server.