hurtig og nem gryderet

Gris & grønt i karry

Skøn gryderet klar på kun 20 minutter

4

Ingredienser

  • spsk olie 1-2 tsk karry 450-500 g skinkesmåkød i tern
  • 2-3 cm frisk, hakket ingefær
  • 2-3 fed knust hvidløg
  • 2-3 løg i tykke både
  • 2 porrer i 1-2 cm tykke skiver
  • 2 dåser cherrytomater
  • salt, friskkværnet peber
  • hakket persille
  • 300 g fuldkornsris

Sådan gør du:

  1. Varm olien i en gryde, svits karryen heri og brun derefter kødet godt på alle sider sammen med ingefær og hvidløg. Bland løg og porrer i gryden, hæld tomaterne ved og lad det hele snurre i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber og server retten med et drys persille og kogte fuldkornsris.
  2. Energi pr. person: 390 kcal, fedt 23%, protein 32%, kulhydrat 45%