
Grøn salat med bøf
Masser af kød og grønsager med masser af smag.
4
Ingredienser
- 2 gode, møre bøffer u. ben (ca. 400 g i alt)
- Marinade:
- 1 spsk god sojasauce
- 1 tsk honning
- 2 spsk fish sauce
- 1 spsk olie
- 1 hakket chili
- salt, friskkværnet peber
- 1 agurk i strimler
- 200 g kogte fuldkornsnudler
- kødet af 2 avokadoer i både
- ½ snittet iceberg eller anden salat, f.eks. Lola Rosa
- 2-3 snittede salatløg
- 1 bdt. mynte
- 1 koriander
Sådan gør du:
- Læg bøfferne i et fad. Pisk marinaden sammen, smag den til, og vend den med kødet, der marinerer ca. 1 times tid. Tag kødet op, tryk det tørt, og steg det i en god varm pande, evt. en grillpande i 2-3 minutter på hver side, alt efter hvor gennemstegt du ønsker kødet. Dryp marinaden over, og lad kødet trække, før det skæres i skiver og vendes med de øvrige ingredienser.
- Energi pr. person: 440 kcal, fedt 25%, protein 30%, kulhydrat 45%