salat med kød

Grøn salat med bøf

Masser af kød og grønsager med masser af smag.

4

Ingredienser

  • 2 gode, møre bøffer u. ben (ca. 400 g i alt)
  • Marinade:
  • 1 spsk god sojasauce
  • 1 tsk honning
  • 2 spsk fish sauce
  • 1 spsk olie
  • 1 hakket chili
  • salt, friskkværnet peber
  • 1 agurk i strimler
  • 200 g kogte fuldkornsnudler
  • kødet af 2 avokadoer i både
  • ½ snittet iceberg eller anden salat, f.eks. Lola Rosa
  • 2-3 snittede salatløg
  • 1 bdt. mynte
  • 1 koriander

Sådan gør du:

  1. Læg bøfferne i et fad. Pisk marinaden sammen, smag den til, og vend den med kødet, der marinerer ca. 1 times tid. Tag kødet op, tryk det tørt, og steg det i en god varm pande, evt. en grillpande i 2-3 minutter på hver side, alt efter hvor gennemstegt du ønsker kødet. Dryp marinaden over, og lad kødet trække, før det skæres i skiver og vendes med de øvrige ingredienser.
  2. Energi pr. person: 440 kcal, fedt 25%, protein 30%, kulhydrat 45%