-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Grøn spinat/kartoffelsuppe
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 løg (finthakket)
- 2-3 fed hvidløg (finthakkede)
- 1-2 spsk olivenolie
- 2 kartofler (skrællede, tern)
- ¾ hønse- eller grønsagsbouillon
- 250 g frisk spinat (eller 200 g frossen helbladet spinat)
- salt og peber
- Tilbehør:
- brød
- revet parmesanost
- Steg løg og hvidløg bløde og blanke i engryde med i ca. 10 min.(de skal ikke brune).
- Vend kartoffelternenei gryden, krydr medsalt og peber og tilsætbouillon.
- Giv det etopkog og lad suppensimre, til kartoflerne erhelt møre (ca. 10 min.).
- Skyl spinaten grundigtog slyng den tør.Vend spinaten i grydenlidt ad gangen, mengem ca. ¼ til senere.
- Blend suppen jævn ogsmag til med salt ogpeber. Vend det sidstespinat i suppen ogservér med brød ogparmesanost.