-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Gulerodssuppe med kokosmælk
Hurtig og velsmagende suppe med den smukkeste gule farve.
Selv om der nogle gange skal mad på bordet i en fart, behøver det ikke at betyde kedelig mad på tallerkenen. Sådan er det med denne gulerodssuppe, der ikke tager mange øjeblikke at bikse sammen.
Den smager lidt af østen med kokosmælk, ingefær og koriander. Så når efterårstemperaturen dikterer indendørshygge, er det skønt at kunne dufte, smage og drømme sig til varmere himmelstrøg.
4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 20 min.
800 g gulerødder
1 løg
1 fed hvidløg
7 dl vand
2 spsk. konc. grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
1 tsk. rød chilipasta
1 spsk. ingefær
1 appelsin (eller lime, økologisk)
fiskesovs (eller salt)
Tilbehør:
græsk yoghurt, frisk koriander og chili
1. Skræl gulerødder, løg og hvidløg, og skær dem i mindre stykker.
2. Kom vand, bouillon og kokosmælk i en stor gryde, og tilsæt grøntsagerne. Kog dem møre under låg i ca. 20 min.
3. Blend suppen cremet og ensartet med en stavblender. Smag til med chilipasta, fintrevet ingefær, appelsinsaft og evt. -skal og fiskesovs.
4. Servér suppen rygende varm med en klat græsk yoghurt, et drys koriander og lidt frisk chili.
Prøv også min græskarsuppe TRYK HER