-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Gullaschsuppe med kalvekød og rodfrugter
Nu kommer den tid på året, hvor lykken er sidde inden døre og nyde en herlig varm suppe, mens det rusker og regner udenfor.
4 personer
Ingredienser
- 500 g skært kalvekød i tern
- 30 g smør
- 3 løg
- 1 rød og 1 rød peberfrugt
- 4 gulerødder
- 6 kartofler
- 2 spsk. paprika, gerne edelsüss
- 2 fed finthakket hvidløg
- 1 l bouillon
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. friskhakket timian
- 3 spsk. tomatkoncentrat
- Tilbehør:
- græsk yoghurt og brød
- Brun kødet i gyldent smør i en stegegryde. Tag kødet op. Skær rensede peberfrugter i tern. Skær skrællede gulerødder og kartofler i tern.
- Svits grøntsager og kartofler i gryden et par min. Kom paprika og hvidløg i gryden, og svits det kort med.
- Kom kød, bouillon, spidskommen, timian og tomatkoncentrat i gryden. Lad suppen simre ca. 1 time under låg. Tjek at kødet er godt mørt.
- Server suppen med yoghurt og brød.