Kageskaller med creme

Kageskaller med creme



Kalorier 94 kcal
Protein 2 g 7 %
Kulhydrat 9 g 37 %
Fedt 6 g 56 %
Kostfibre 1 g

Beregningen er for 1 kageskalmed 20 g kagecreme

(8 stk)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 100 g speltmel
  • 60 g koldt fedtstof
  • 1 tsk. sukrin
  • 2 spsk. isvand
  • frugt til topping
  • Kagecreme:
  • 1 dl minimælk
  • 10 g buddingpulver
  • flydende sødemiddel

  1. Smuldr fedtstoffethelt fint ud i melog sukrin, så detligner groft sand.
  2. Hæld vand i, ogsaml hurtigt dejen til en kugle, og sætden på køl i 30minutter.
  3. Del dejen i ottelige store kugler,og tryk dem ud i linse- eller muffinforme.
  4. Sæt formenepå køl i 30 minutter,før de sættesi ovnen ved 200grader i 10-15minutter.
  5. Lad dem kølenoget af, før devendes ud afformene.
  6. Kog en cremeaf mælk og buddingpulver– smagcremen til med lidtflydende sødemiddel,og lad cremenafkøle.
  7. Læg 1 spsk.creme i hver kageskalved servering,og top med friskeller syltet frugt.