Stegt lever med appelsin
En eksotisk opskrift på kalvelever med appelsin. Stegt lever på en ny og spændende måde.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
 - Koge/stegetid: 15 min.
 - 4 store skiver kalvelever, 400 g
 - 3 spsk hvedemel
 - 1/4 tsk sennepspulver
 - 1 spsk olivenolie
 - 15 g smør
 - 1 skalotteløg
 - 1 fed hvidløg
 - 1-2 usprøjtede appelsiner
 - 1-2 dl bouillon
 - persille
 - salt og peber
 
Sådan laver du stegt lever
- Bland mel med sennepspulver, salt og peber og vend kalveleveren deri. Steg dem på en pande med olie og smør ca. 3 min. på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme.
 - Sauter nu finthakket skalotteløg og hvidløg på panden og tilsæt fintrevet appelsinskal, saft af 1 appelsin samt bouillon. Kog sovsen igennem et par min. og tilsæt appelsinbåde.
 - Smag til med salt og peber og hæld det over leveren og server med kartofler eller ris samt grønsager.