Kalveschnitzel

Kalveschnitzel med olivensalsa

Lynhurtige proteiner og grønne vitaminer på en tallerken.

4

Ingredienser

  • 4 kalveschnitzler a 125 g
  • 2 tsk olivenolie til pensling
  • salt, peber
  • lidt stødt rosmarin eller oregano
  • Salsa:
  • 2 spsk kapers
  • 100 g grønne oliven u. sten
  • 1 god håndfuld basilikum
  • 1 fed hvidløg
  • 3-4 spsk hvid balsamico
  • 1 bakke med forskellige babysalater
  • 300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Begynd med salsaen. Blend kapers, oliven, basilikum og hvidløg. Smag til med lidt balsamico. Pensl kødet med olie, drys salt, peber og lidt rosmarin eller oregano på, og grill det på en grillpande ca. 2 minutter på hver side. Server kalveschnitzlen med salsa, salater og brød.
  2. Energi pr. person: 410 kcal, fedt 28%, protein 33%, kulhydrat 39%