-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Kalvesteak med det hele
En god steak og rødder med masser af bid.
4
Ingredienser
- 4 kalveschnitzler a 125 g
- salt, peber
- 1 spsk olivenolie
- BALSAMICOBAGTE GULERØDDER:
- 1 kg små gulerødder
- 1 hakket økologisk citron
- 1 spsk olivenolie
- 1-2 spsk balsamico, f.eks. granatæble- eller figenbalsamico
- masser af frisk timian
Sådan gør du:
- Vend gulerødderne med citronstykker, olie, balsamico, timiankviste samt salt og peber. Bred dem ud på en plade med bagepapir og bag dem ved 200- 225°, til de er møre, men stadig har bid. Vend rødderne og dryp evt. med yderligere balsamico undervejs.
- Drys salt og peber på kødet og steg det i 3 til 4 minutter på hver side og server det med de bagte gulerødder.
- Energi pr. person: 300 kcal, fedt 30%, protein 41%, kulhydrat 29%