-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Skøn konfekt: Marcipantræer med appelsinblomst, kokos og hvid chokolade
Den søde juletid står for døren, og det er tid til at finde konfektfadet frem. Her får du de skønneste små juletræer af marcipan.
12 stk.
Total:35 minutter
Arbejdstid:35 minutter
Ingredienser
- 25 g mandler, smuttede
- 200 g marcipan
- Revet skal af ½ øko-appelsin
- 2 tsk appelsinblomstvand
- 150 g hvid chokolade, hakket
- 75 g kokosmel
Sådan gør du:
- Rist mandlerne gyldne i ovnen i 10 minutter ved 180 grader. Hak dem groft, og ælt dem ind i marcipanen sammen med appelsinskal og appelsinblomstvand.
- Del marcipanmassen i 12 stykker, og form dem til små juletræer.
- Smelt to tredjedele af chokoladen over vandbad. Tag chokoladen af varmen, og kom den sidste tredjedel i, så chokoladen bliver tempereret.
- Dyp hvert stykke marcipan i chokolade og drys med kokosmel hele vejen rundt. Pynt toppen med en lille stjerne, og stil træerne køligt, til chokoladen er størknet.