
Korn, nødder og grønsagspasta
Vegetarsalat med et miks af knas og sprødhed.
4
Ingredienser
- 150 g hele ølandshvedekorn
- 75 g blandede mandler, para- og hasselnødder
- 1 courgette
- 1-2 gulerødder
- 2 bolsjebeder
- 1 håndfuld babysalater
- 1 spsk citron
- olivenolie
- salt, peber
- 100 g fast, dansk gedeost
- 4 grovboller
Sådan gør du:
- Kog hvedekornene efter anvisningen, afdryp, og afkøl dem. Bland korn og nødder. Høvl courgette, gulerødder og beder i lange, tynde strimler, vend dem med korn- og nøddeblandingen samt de spæde salater. Smag til med citron, olivenolie, salt, peber og smuldret gedeost, og server salaten med grovboller.
- Energi pr. person: 570 kcal, fedt 30%, protein 16%, kulhydrat 54%