salat med nødder

Korn, nødder og grønsagspasta

Vegetarsalat med et miks af knas og sprødhed.

4

Ingredienser

  • 150 g hele ølandshvedekorn
  • 75 g blandede mandler, para- og hasselnødder
  • 1 courgette
  • 1-2 gulerødder
  • 2 bolsjebeder
  • 1 håndfuld babysalater
  • 1 spsk citron
  • olivenolie
  • salt, peber
  • 100 g fast, dansk gedeost
  • 4 grovboller

Sådan gør du:

  1. Kog hvedekornene efter anvisningen, afdryp, og afkøl dem. Bland korn og nødder. Høvl courgette, gulerødder og beder i lange, tynde strimler, vend dem med korn- og nøddeblandingen samt de spæde salater. Smag til med citron, olivenolie, salt, peber og smuldret gedeost, og server salaten med grovboller.
  2. Energi pr. person: 570 kcal, fedt 30%, protein 16%, kulhydrat 54%