-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Koteletter med spinat og ost
Prøv denne eksotiske variant af koteletter som er tilberedt sammen med spinat og ost.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/koge/bagetid: 18 min.
- 2 tykke koteletter á 180-200 g
- 15 g smør
- 1 pakke frossen stuvet spinat, 450 g
- muskatnød
- 50 g revet ost
- salt og peber
- Tilbehør:
- kogte, stegte eller bagte kartofler
- Tænd ovnen på 225 grader. Krydr koteletterne og brun dem på en varm pande med smør.
- Læg dem i et smurt ovnfast fad.
- Varm spinaten efter pakkens anvisning, smag til med revet muskatnød, salt og peber og fordel den over koteletterne.
- Drys med revet ost og sæt fadet i ovnen ca. 10 min. Server med det valgte tilbehør