Koteletter med spinat og ost

Koteletter med spinat og ost

Prøv denne eksotiske variant af koteletter som er tilberedt sammen med spinat og ost.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege/koge/bagetid: 18 min.
  • 2 tykke koteletter á 180-200 g
  • 15 g smør
  • 1 pakke frossen stuvet spinat, 450 g
  • muskatnød
  • 50 g revet ost
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • kogte, stegte eller bagte kartofler

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Krydr koteletterne og brun dem på en varm pande med smør.
  2. Læg dem i et smurt ovnfast fad.
  3. Varm spinaten efter pakkens anvisning, smag til med revet muskatnød, salt og peber og fordel den over koteletterne.
  4. Drys med revet ost og sæt fadet i ovnen ca. 10 min. Server med det valgte tilbehør