-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Kryddersild med kapers-dild-dressing
Opskrift på en dansk frokostfavorit med kryddersild og tilbehør.
6 personer
Ingredienser
- 4-6 marinerede kryddersildefileter, gammeldagsmodnede
- 1½ dl cremefraiche 38 %
- 3 spsk. god mayonnaise
- 2 spsk. grofthakkede kapers
- 1 spsk. løgtern
- evt. 1 tsk. worcestersauce
- 2 spsk. friskhakket dild
- 1 tsk. dijonsennep
- salt, peber
- Pynt:
- frisk dild, evt. løgringe og lidt kapers
- Skær sildene i 3-4 cm stykker,og læg dem i en skål.
- Rør cremefraiche, mayonnaise,kapers, løgtern, evt. worcestersauce,dild, sennep, salt og pebersammen. Fordel cremen oversilden, eller server den til. Pyntmed dild, evt. løgringe og kapers.