Kylling med krydrede ris og mango

Kylling med krydrede ris og mango

Kylling og mango har fundet sammen i denne smagfulde ret.

1 person

Ingredienser

  • 1 dl ris
  • 1½ dl vand
  • salt og peber
  • 1 kyllingebrystfilet
  • lidt smør/olie (til stegning)
  • 2 spsk. kryddergrønt (efter smag)
  • 1-2 tsk. olivenolie
  • ½ mangofrugt
  • lidt citronsaft (eller limesaft)

  1. Kog ris, vand og salt i 10 min. under låg. Sluk, og lad risene trække i 12-14 min. under låg.
  2. Læg kyllingefileten i en plasictpose, og bank den flad.
  3. Varm fedtstoffet op, og steg fileten ved god varme i få min. på hver side. Drys med salt og pe-ber.
  4. Bland ris, hakket kryddergrønt og olie.
  5. Skær kødet fra mangofrugten, dryp med citronsaft, og servér den sammen med ris og kylling.