Kylling med aubergine

Kylling med ristet aubergine

Nem og sund hverdagsret, du vil lave igen og igen

4

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst med skind
  • salt, peber
  • oregano, timian eller rosmarin
  • olivenolie til stegning
  • 1 aubergine i tern
  • 1-2 fed knust hvidløg
  • ½ kg groftskårne tomater
  • 250 g fuldkornspasta
  • ca. 1 dl basilikumblade

  1. Sådan gør du: Gnid kyllingekødet med salt, peber og krydderurter, og steg det i 4-5 minutter på hver side. Tag det op, og hold det varmt. Kom lidt mere olie i panden, og steg auberginer og hvidløg kort. Tilsæt tomater samt basilikum, og steg videre under omrøring, til auberginerne er møre.
  2. Vend pastaen med grønsagerne, varm det hele igennem, og smag til med salt og peber. Server kyllingebrysterne med friske krydderurter og grønsagspastaen.
  3. Energi pr. person: 490 kcal, fedt 28%, protein 28%, kulhydrat 44%