gryderet kylling

Kylling med tomat & koriander

Masser af lækker smag i én gryde.

4

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 3 fed knust hvidløg
  • 350-400 g kyllingebryst i tern
  • 1-2 snittede courgetter
  • ½ kg cherrytomater i halve
  • 1,5 dl grønsagsbouillon
  • salt, peber
  • frisk koriander
  • 300 g fuldkornsnudler

  1. Sådan gør du: Varm olien i en stor gryde, og sauter karrypasta og hvidløg heri. Kom kyllingekødet ved, og svits det gyldent på alle sider. Bland courgetter og tomater ved, rør om, og tilsæt bouillon. Lad det hele simre i 10-15 minutter. Smag til med salt, peber og frisk koriander. Server med kogte nudler.
  2. Tip! Vær fokuseret på at opretholde et stabilt blodsukker. Det regulerer nemlig din appetit, så du ikke hele tiden er sulten, og din lyst til det søde forsvinder. Derfor skal du vælge mad med proteiner som f.eks. fjerkræ samt fibre og vitaminer fra grønsager.
  3. Energi pr. person: 490 kcal, fedt 24%, protein 27%, kulhydrat 49%