-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Hot aftensmad: Kyllingelår med baba ghanoush
Skøn ovnmad med spændende krydring, serveret med citroner, små sprøde agurker og baba ghanoush, der passer skønt til kyllingelårene. Her får du opskriften på både kyllingelår samt hjemmelavet og lækker baba ganoush.
Næringsindhold
- Energi pr. person:400 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:24 %
- Kulhydrat:46 %
4
Ingredienser
- 8 kyllingeunderlår
- 1 tsk stødt allehånde
- 1 tsk grov peber
- 1 tsk knust spidskommen
- salt
- 1 spsk olivenolie
Baba ganoush
- 2 auberginer
- 2 fed knust hvidløg
- 2 tsk tahini eller sesamolie
- salt, peber
- citronsaft
- 4 grovpitaer
- 3-4 små snackagurker
Sådan gør du:
- Bland alle krydderier og olie i en stor skål og vend kyllingelårene omhyggeligt med krydderblandingen og læg dem på en plade med bagepapir.
- Prik auberginerne med en gaffel og læg dem ved siden af kyllingelårene.
- Sæt det hele i ovnen ved 200° og bag ca. 40 minutter, til kyllingelår og auberginer er bagt møre. Vend kyllingelårene undervejs.
- Flæk auberginerne, skrab indmaden ud, mos eller blend den og smag den til med hvidløg, tahini eller sesamolie samt salt, peber og citronsaft.
- Server kyllingelårene med baba ghanoush, små agurker og lune grovpitaer samt citron.