-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Kyllingelever på spid
Vikl et stykke skinke omkring hvert stykke lever, og du har en delikat snack. Her er spiddene en del af et helt måltid.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Stege-/kogetid: 20 min.
- 1 pk. kyllingelever (300 g, fra frost)
- groftmalet peber
- 1-2 pk. lufttørret skinke
- 1 peberfrugt
- 250 g cherrytomater
- Tilbehør:
- 3 dl ris
- 4½ dl vand
- salt
- 2-3 skiver citron
- Drys: 1-2 forårsløg
SÅDAN GØR DU
- Tø kyllingeleveren op, dup den tør, og skær stykkerne midtover. Drys med rigeligt peber.
- Vikl et stykke skinke omkring hvert stykke kyllingelever.
- Sæt dem på spid sammen med store stykker peberfrugt og cherrytomater.
- Steg spiddene i ovnen ved 210 grader i ca. 20 min.
- Kog imens ris med vand, salt og citron i 12 min. Fjern citronskiverne, og lad risene trække i endnu 12 min.
- Servér spiddene med ris, og drys med snittede forårsløg.