Kyllingenuggets med dip

Kyllingenuggets med dip

Børnene vil elske disse sprøde nuggets, og det vil du sikkert også. Opskriftener til 4 personer, mendu kan nemt doble op.

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Stegetid: 15 min.
  • Nuggets:
  • 500 g kyllingebryst
  • 2-3 spsk. rød pesto (eller 1 tsk. karry + 3 spsk. yoghurt)
  • salt og peber
  • 40 g smør (eller 4 spsk. olivenolie)
  • 100 g grov rasp (eller alm.)
  • Sennepsdip:
  • 75 g mayonnaise
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1-2 tsk. citronsaft
  • salt og peber
  • Tomatdip:
  • 1 dl ketchup
  • 2-3 spsk. mayonnaise
  • 1-2 tsk. tomatpesto
  • en smule tabasco (eller chilisovs)

  1. Tænd ovnen på 225grader.
  2. Skær kyllingekødet ipassende stykker, krydrdem med salt og peber ogvend dem i en skål medpesto.
  3. Læg et stykke bagepapiri en bradepande, ogkom små stykker smør på.Sæt bradepanden i ovneni 3-5 min., til smørret ersmeltet.
  4. Vend kyllingestykkernei rasp, og læg demi den varme bradepande.Vend dem rundt, så dealle bliver ”smurt” medsmør. Bag dem gyldne ogsprøde i 12-15 min.
  5. Rør de to slags dipsammen og servér til.