kylling med linsesalat

Linsesalat med grillet courgette & kylling

Bælgfrugter, grønt og magert fjerkræ i skøn forening.

4

Ingredienser

  • 150 g linser fra PUY
  • 1-2 courgetter
  • 1 spsk olivenolie
  • 1-2 snittede skalotteløg
  • 300 g cherrytomater i halve
  • salt, peber
  • 250-300 g grillet kylling
  • 1 stort bundt vild brøndkarse
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk sennep
  • 1 fed knust hvidløg
  • 2-3 spsk lys balsamico
  • 200 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Kog linserne efter anvisningen. Det kan gøres i forvejen. Skær courgetterne i skiver, vend dem med olie, salt og peber og grill dem. Bland linserne med de grillede grønsager, løg, tomater og kyllingekødet, plukket i mindre stykker. Pisk dressingen sammen, smag den til, vend den med salaten samt masser af brøndkarse og server med groft brød.
  2. Energi pr. person: 490 kcal, fedt 30%, protein 26%, kulhydrat 44%