-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Luciakrans
En fin Lucia- eller adventskrans med lys.
(ca. 6 stk.)
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Hævetid: ca. 1½ time
- Bagetid: ca. 20 min.
- Fryse-egnet
- 25 g gær
- 1½ dl kaffefløde
- 1 æg
- 75 g smør
- 250 g mel (4 dl)
- 50 g sukker
- Fyld:
- 100 g smør
- 100 g sukker
- 100 g marcipan (fintrevet)
- Til pensling:
- 1 æg
- tesukker
- flækkede mandler
- Udrør gæren i den lune fløde. Tilsæt sammenpisket æg. Findél smørret i melet og bland det og sukkeret i. Ælt dejen sammen.
- Sæt den til hævning tildækket i 45 min.
- Udrul dejen til en lang plade, 15-20 cm bred. Rør fyldet sammen og fordel det på midten af dejen.
- Fold dejen sammen omkring. Pensl sammenføjningen og oversiden godt med sammenpisket æg og drys med tesukker og flækkede mandler.
- Form til en krans direkte på bagepladen. Klip små snit i kanten af kransen hele vejen rundt. Bag kransen ved 200 grader i ca. 20 min.
PRØV OGSÅ:Nem julekonfekt